Ја има во Веро центар во тој Еликсир Nudes колекцијата 5 врсти на кармини и некој 4 врсти сенки. Упадајте ја веке им упаднав
Taa fb страна на еликсир е кој знае на кој , у Македонија не е една продавница и не сигурно сите влегуваат таму. Добро утро
Kade sve tocno ja imaat novata Nude kolekcija? Vo Eliksir vo gtc seuste ja nemaat,a ni vo DM na bit pazar. Konkretno sum zainteresirana za ovoj karmin,05.
Eднаш кажав ке кажам и пак Оди во веро центарот кај Џамбото и таму во тој еликсир го имаш Се надевам дека ти олеснив
Neznam zosto sirite dezinformacii koga ne ste sigurni 100%. Bev vo toj Eliksir vo Vero, Jumbo i voopsto gi nemaat karminite od Nude kolekcijata,nitu pak gi imale. Prodavackata se cudese,takva kolekcija seuste ne dobile.Od slednata nedela ke imaat mozebi.
Новата колекција пристигнувала утре кај нас. Така разбрав.. Дали некој има пробано од парфемите на Есенс и какви се ?
Jas imav dve parfemcinja od Essence. Prvoto i vtoroto. No ne gi kupiv tuka,tuku od germanija mi gi donesoa.Jas onaka si prskav ponekogas,mali bea taman za vo tasna.No od trajnosta dosta se iznenadiv.Trajni bea mn. ,a i ubavo mirisaa.Candy shop ima posladok miris i pojak,dodeka pak summer rain poosvezitelen e i leten.
@Mishela gi ima parfemcinjata kaj nas, vaka izgledaat. Od poodamna se dojdeni. Gi probav na tester skoro site ama ne se sekavam bas kako mirisaa. Vo Skopje ne znam dali gi ima, no ovde kaj mene gi ima seuste ne znam dali se raboti za zalihi ili se vo redovna prodazba
Nema da,i vcera vidov jas. Prodavackite vo Eliksir kazaa od slednata nedela ke imaat novi proizvodi. A neznam samo @Angel4eeee kade ja videla novata kolekcija vo Eliksir,vo Vero centar,pa uste i dava lazni informacii deka imalo nekolku nijansi na karmini i senki.Pa tvrdi i sjajcinja za usta deka imalo od novata Nude kolekcija .Boze sacuvaj! A prodavackata se cudi i vika deka do sega ne im stignala takva kolekcija seuste.
Не, денес ги видов и јас на страната на фб, ама после разочарувањето со I love nude, не очекувам ни ов да го донесат.
Сега проверив на официјалната страна на Есенс за Македонија. Значи ќе ја добием Нуде колекцијата, сигурно ќе биде со мало закаснување ама до мај би требало да ја имаме.
Дали пристигна Nude колекцијата кај нас? Јас го имам првото парфемче на сликата, го купив од локална парфимерија 450 ден, мириса цветно и е прикладно за летен период. Трајност онака околку 4-5 часа. Модератор: Ве молиме, не испраќајте две мислења едно по друго, доколку сакате да го дополните мислењето, редактирајте.
Сте го виделе ова кај нас??? Ако некој негде го забележи ОБАВЕЗНО нека ме извести, ова е измислено ко за мене!