Од кој град си и како се вика парфимеријата? Се мислев да прашам во Golden Rose дали ги имаат, ама не верувам...:/ Би ти била благодарна за информацијата, ептен ми фатија око пармемчињава а никако да ги најдам
Би требало да ја имаат донесено веќе Nude колекцијата.Јас денес ја видов во една парфимерија во Штип и си купив сјај.Сјајот е многу убав, траен е, може да се користи во комбиниција со кармин и самостојно бојата се познава.Јас денес го носев над праска боја кармин и многу убаво стои.Деновиве планирам да го користам на кафен кармин. Еве како изгледа.
@odbojkarka, ја видов оваа понуда на нивниот профил на фб, но немаше напишано до кога важи.. Па претпоставувам дека не е само денес, вообичаено за производите на попуст пишуваат и датум. Еве ти линк и од профилот https://www.facebook.com/ElixirExclusive
Останато има уште од сенките, и нешто од лаковите, а инаку не беа само овие намалени, туку имаше и 2 маскари, неколку сјајчиња, ПРЕКРАСНИ морам да спомнам, меѓутоа останати се моментално уште 2 бои, една на црвенкасто, и една розева тупава боја (не знам како да се изразам, бојата не ми се допаѓа ) Сенки има секакви, меѓутоа сите се светкави, металик, па ако ви се бендисуваат такви, одете дур има уште.
Jas posledno ja kupiv kamenata matiracka pudra,no nisto posebno iskreno razocarana sum nikakov efekt ne dava nitu nekoja pokrivnost kako kamena pudra,znaci nisto posebno...
Миме не е мат сјајот ама не е ни со светки, само сјај дава.Од нијанси има светло розе, потемно розе со кафеав подтон, нуд како мојот и кафеава-капучино нијанса. И наку има мат сјаеви од Есенс ама не се од Nude линијата.Тие долготрајни сјаеви, а има црвена розе и кафеава нијанса.
Фала за tagg-от @rainbowec, немаше да прочитам, сигурна сум. Ќе одам утре, ако не ги разграбат до тогаш.
Девојки пишав во темата "Како до чисто лице" но не добив одговор па си викам овде да го поставам прашањето,бидејќи се работи за гел за миење лице од колекцијата на essence, па да ми каже некој искуство поконкретно за зелениот(имам осетливо и може да се каже накај мрсно лице)
преку лето ја користев пудрата од essence all about matt нема некоја покривност но за 40 степени е одлична најважното од се е што не ги затвара порите и дава природен изглед Доколку сакате поголема покривност ќе мора да користите и камена пудра одозгора и заборавив да кажам слаби се со нијансите ако некој сака да ја купи му посакувам среќа
Јас ја користам оваа од еssence со пумпица, па сакам да сменат таа мат да ја земам, незнам каква е не сум користе до сега мат, дане бидам ко пластича во лицето