Колку сакам да ја донесат оваа колекција кај нас.Ама нема!Ќе сањаме ние само... Посебно хајлартеров колку само го посакувам.Ах колку убаво би ми стоел, мх мх!
@Salome, nude колекцијата кај нас ја донесоа после шест месеци, така да ништо чудно и оваа да дојде околу Нова Година...
Sakam da ja pofalam maskarata Lash princess. Odlicna e, ubavo gi izdolzuva trepkite, ne gi lepi, ne se zgrutcuva. So eden sloj ubavi gi pravi, a tek so dva Mi se dopagja.
Или можно е и да не ја донесат кај нас.Како и многуте тренд едиции. Убаво беше кажала една феминка поназад, носат скапи брендови што реално само 20-30 посто можат да си ги дозволат, а овие понискубуџетнивеа ем квалитетни не ги носат.Што секоја од нас може да си ги дозволи. А шоубав бизнис ќе си напрват, ќе се лажат тинејџеркиве по овие.
дали го имате пробано лаков од лева страна (тој првиот , чист бел што е ) дали со еден слој се добива бела боја?
Кој туш е подобар? Го имам користено сивиот и супер е, ама се мислам дали да го испробам и плавиов. Слична цена се?
Јас го имам синиот , предобар е не се брише издржува баш сега и на најтоплото , пробај го ќе бидеш задоволна
@Elena69221 Ги имам плавиот (водоотпорниот) и со тенка и со цврста четка и можам да кажам дека се ПРЕДОБРИ! Ниту на најтоплото не се размачкале или избледиле. Секогаш ме прашуваат како ми стои така и во дискотека и на сонце. Не верувам дека некогаш ќе купам друг. Го отстранувам со влажни марамчиња. А цената е 200 ден.
Потврдувам и јас за плавиот, за џабе пари а одличен туш. Дури мислам и дека поевтино од 200 го имам земено, некаде околу 175 беше. Не се размачкува и пресликува, бојата е убава и интензивна, четкичката дали ќе ти се допадне е индивидуално, не можам да знам, но штом си го користела сивиот ич не се мисли да го пробаш и овој. Инаку воопшто не се вади тешко. Јас го вадам со двофазен отстранувач, се вади брзо без да ми се размачкува по окото.
Јaс гo земaв oкoлу 3 еврa oд Грцијa , aмa цените се скoрo исти кo вo МК , четкичкaтa е тенкa и дoлгa и мн леснo се нaнесувa сo еден пoтег
Сaмo штo пристигнa еднa нoвa кoлекцијa нa есенс се викa brit-tea ме интересирa дaли и кaј вaс вo Мк е пристигнaтa? Гледaм еднo убaвo руменилo имaaт пa сaкaв дa прaшaм дaли сте гo прoбaле
Има ли во космо производи на есенс? ич не ми текнува иако сто пати сум влегла и која цена е оваа пудра?
Значи секоја му чест за амбалажата на сите производи преслатки му се. Е сега дали сте го виделе бронзеров кај нас?