Јас ја користам my favorite tauping за благо контурирање, а creme brulee на образите над руменило за сјај. Исто и ако брзам само со двете многу убав изглед се добива на очи и плус трајни се.
инаку , штом веќе пишувам , како сте задоволни од карминиве? Денес пробав еден ама само на раката и нијансите се прекрасни , ме интересира колку се трајни?
http://www.essence.eu/uk/products/lips/lipgloss/e/product/liquid-lipstick-06/ мислам дека е течен кармин но не е мат
Вчера ги пробав на тестер (во Гр да не дојде до забуна ) и ги видов следниве подоле ги пробав на рака тие палетите и се прекрасни , пигментирани , сигурно ќе ги донесат во мк зашто и мене продавачката ми рече дека пред 2 дена ги донеле ио се нови работи. Исто и тие карминчињата погоре , едни кремасти руменила, една маскара што јас ја земав вчера нови карминчиња се исто следниве
@x.Daisy.x сега за сега ги нема сеуште донесено, можно е за месец дена да ги донесат ( ама и тоа не е сигурно) затоа што има доста новитети од сите фирми не само од есенс, а кај нас не ги носат. Ќе прашам деновиве дали ќе ги има и ќе те известам.
@macka91 Ајде баш прашај, те молам, вакви сенки одамна чекам, ако ги носат да си знам да не барам повеќе. Сите палети ми се допаѓаат многу. @koritsaki Епа чим во Гр ги донеле пред 2 дена, кај нас би требало за некое време, ќе си скокнам од радост ако ги има. Колку им беше цената?
Каснам со одговор, но сега ја отоворив темава Јас ја користам оваа пудра на essence 20 soft веке 3 години и сум презадоволна од неа, не е сува не е мрсна... ептен таман таман... за тие 270-300 ден. вреде.. и не се троше брзо.