Денеска ги видов во ДМ карминчињава, се мислев дали да земам, ама многу малку нијанси, само 4 имаше? 205 денари се иначе.
Ги има и оние хидратантни кармини, по 145 денари се и има фини бои. Повеќе се како верзија нелеплив сјај за усни, не се многу пигментирани, но прекрасни се за преку ден. Зедов еден ко вишна и друг беж-розевкаст, па ќе ги видиме.
Мишела можеш да прикачиш слика за кои поточно станува збор? Во потраа сум по вишна нијанса на кармин, мислењево ми дојде како порачано
09 I feel pretty од sheer and shine колекција e карминот, не е буквално бордо нијанса, не знам колку ќе ти се допадне. Сјаен е и со слаба пигментација, мене ми е супер, не сакав класичен кармин.
И јас ги гледав овие денес (џаболебарки обединете се, еден новитет од ДМ не ни бега ), но ми изгледаа премногу проѕирно, сјајно, дури и по малку лепливо Пребарав рецензии и изгледаат вака некако и ова ми е океј, само да не бидат лепливи. Се понадевав дека ќе бидат мат, ама само на тоа и остана, надеж Донесени се и новите палети што koritsaki ги постирала погоре, и преубави се. Се изненадив колку многу се пигментирани, зашто единечните сенки од Essence се прилично бледи. Се мислам помеѓу Roses и Nudes. Се надевам дека ќе го донесат и Merry Berry хајлајтерот што си го постирала, а и Hello Autumn бронзерот/камената пудра/штоидае ми е симпа.
Оној 06 make a statement ми е најпривлечен, па мислам дека изборот ќе падне на него. И јас ептен се двоумев дали да земам, но се откажав од истата причина која ја наведе Оксиморон. На втор поглед, 02 и 05 исто така би ги купила, ама кога ќе размислам - премногу залудно потрошени пари.
Ги нема тие лакчиња. Има кармини од палетиве има 4 вида преубави се. лакчиња некои нови нијанси, од моливчињата за веѓи има нови нијанси, има како гел маскара за веѓи. А старите палети што беа со 6 бои се на попуст по 85 ден (all about chocolates, all about nude), сјајчиња по 85 и други работи има по 85 ден.
Прекрасни се палетиве , за оваа бронзе зборувам а овие течниве кармини на втората слика лепливи ли се , или се само така сјајни без да се лепат , дали можеби знаеш?
Мачка ми делуваш запознаена па да те прашам дали намалените работи ги има во сите Еликсир парфимерии, бидејќи го гледав списанието и за некои нивни производи пишуваше дека ги има само во Тафталиџе и во уште една парфимерија, не се сеќавам добро, да не барам сега повторно низ списанието. И до кога ќе важи попустот, додека има залихи или до крајот на ноември? Ќе можеш ли да напишеш кои други работи се по 85 денари освен тие што ги спомна?
@sesilija па би требало да ги има во сите парфимерии ама тие што се во центар побрзо им се трошат и затоа ги нема. А попустот ќе важи се додека има залиха. Има ББ крема, лакчиња, руж, маскари, сјајчиња
@Ana-Marija24 не сум ги купила од работа им ги сликав на девојките да ги видат. По 85 ден се во парфимериите на Еликсир. Ама планирам да си земам нешто и за мене