@x.Daisy.x од палетите по 85 ден не знам каде има останато. Кај нас во дуќан вчера ги ставија по 85 ден и денеска веќе нема.
За оваа нова линија на Есенс , денес дознав дека во декември ке ја донесат овде кај нас во Грција парфемчево многу сакам да го пробам
Мислам дека не може да се нарачува Ама нека кажат и другите, можеби не сум во право -Кажете мислење за коректорот Essence cover stick, тој што е како карминче? Гледам дека доста го спомнувате, а мене стварно ми треба нешто за... па не се баш подочници, ама областа под очите ми е темна и сакам да ја осветлам и да ја изедначам со кожата.
Девојки ,дали знае некој кај исчезнаа геловите за нокти на есенс??? Врв беа,се утепав од барање,цело Ск го свртев ги нема веќе!
Видов дека го бараш моливчето бр. 06 satin mauve.. искрено јас полудев барајќи го и кога конечно го најдов ОП, ново пакување ( старото беше со сребрено капаче и малку поразлично) и си викам во ред е нова амбалажа.. но кога ко пробав се разочарав бидејќи не е истата боја! Јас го користев 06 дооолг период и сега доколку би можел некој да ме извести дека некаде уште има од старите би била најсреќна!
@koritsaki, мене ми иде да си ја треснам главата кога гледам колку од нивните лакови не ги носат кај нас А мене лакови ми се страшен фетиш vs. А на страна што и дел од овие што наводно ги има во Мк, никогаш не сум ги видела „во живо“ Совршена ментол нијанса каква што барам одамна ама ни еднаш не сум ја начекала во ДМ (а имам еден во населба и дремам таму секој втор ден)
@Nausicaa да преубави бои има а од тие 5-6 само ќе видиме и исто приметив дека од овие the gel лаковите ги повлекуваат од продажба овде кај нас во Гр , незнам како е во Мк дали ги има се уште во продажба?
Во Дм уште ги има а во Космо и Еликсир до пред некое време можеа да се најдат и лакчиња од старата линија. Уффф, се надевам дека не е некој проблем со составот, зошто веќе неколку месеци претежно ги користам токму гел финиш лаковите
Кaј нaс вo Грцијa јa дoнесoa нoвaтa едицијa нa Есенс Merry berry Акo ги дoнесaт вo Мк дa си гo земете хaјлaјтерoт зaштo е прекрaсен. А и лaкoвите им се прекрaсни пoгoтoвo тие лилјaкoвите. Јaс сегa се мислaм дaли некoј лaк дa си земaм или тoa спрејчетo зa телo сo светки, др имaм не ми се трупa веќе мн кoзметикa мoрa нештo и дa пoтрoшaм првo