Рецензија на маскарата Lash Princess : http://rosee96.blogspot.mk/2017/01/essence-lash-princess-mascara-review.html
Јас само да кажам дека два пати имам добиено инфекција на око од маскарите на есенс, и може не им се лоши производите ама повеќе ништо не купувам нивно.
Slucajno doma ja najdov pudrata na essence all about matt oil mislenje za nea ? Dali e pokrivna dali e dobra za mrsna koza
Da vi kazam, moze veke znaete ama ako . Vcera ja mestea kolekcijata We are... (Flawless, perfect, lovely...) vo Dm, imav cest prvpat prva da probam od testerite od nekoja kolekcija , odete videte .
@marta993 сјаевиве се ужас , вчера ја купив втората нијанса воопшто не станува мат, зажалив за парите
Јас не знам да ги цртам веѓите со молив, а главен проблем ми е што ми паѓа дел и ко шишки ми имаат веѓите. Чудово е најдобро нешто за веѓи и за ништо не го мењам.
Читав извадиле единечни сенки, хајлајтер и руменило кои ќе можеле да се ставаат во палета и таа да биде уствари costom made. Па ако некој ги забележи некаде нека извести тука