Имаат нов коректор цената му е 195 денари и сакав да го пробам па си реков да прашам дали некоја случајно го има купено и пробано, па да сподели импресии?
Гледав на јутуб рецензија, викаат дека пудрата од истата линија е попокривна од коректорот. Јас ја имам пудрата и си ја користам за под очи и на средината на челото за осветлување и топ е.
Ja imate li koristeno na essence paletata all about bronze kako ste zadovolni od pigmentacija trajnost? I koja e podobro da ja kupam na essence ili na maybelline all about nudes ?
Искрено ни едната ни другата немаат голема покривност и трајност. Подобро земи на Катрис, Римел или Мејкап реболушн од продавниците на ГР.
Новите моно сенки се преубави. Пигментацијата е одлична, многу убаво се сенчаат. Исто и новата маскара, таа во розева туба е прекрасна. Убаво ги витка трепките и цел ден изгледаат како во моментот кога сте ја нанеле. Палче нагоре
Потврдувам за сенките, бев во шок од пигментацијата и одбрав само 3, деновиве ќе купам уште неколку (сите). Едит: чинат 115 денари.
Можно е, јас купував доста работи и затоа не знам точно. Ама не е поскапа од тоа. Али не мора да се купува, сенките си имаат и капаче.
Се сложувам, ама баш е фора да си ги прередуваш сенките во палетата Фали само огледалце во неа и мало четкиче за да можам да правам корекции во текот на денот. Jac земав шест, презадоволна сум и од структура и од пигментираноста. Ама како покемон, едно по едно мора да ги имам сите Има и палети за осум сенки, вероjaтно ке ги донесат кога ке ги донесат и останатите производи од колекциjaва, за уста и образи.