Нема јака пигментација но солиден е за дневна шминка. За убави „остри“ веѓи ќе треба и со моливче да доработиш. Трајноста му е добра (стои и по 8 часа), не се размачкува. Колку пари толку музика.
Ги има ли некој пробано новите кармини(или кармините со ново паковање) како и мат карминие со четкичка како сјајчињата од есенс ?
Го купив тушот од колекцијата rock n doll. Ме зачуди само апликаторот дека на врвот има топче и многу дебела ми испаѓа линијата. Некој друг го има користено продуктов? Инаку го земав од Еликсир во Веро Тафталиџе за 85 ден.
@marchi-cool, @ванилала, на фб читав известување од тимот на Убавина и здравје дека ги повикуваат вработените да ги извадат подарочињата и на каса да ги даваат со купено списание
jas si pobarav so senka a imase ostanato samo so karmini i sjajcinja ,a mozno e i da si sakala da go zadrzi,trdovno kupuvav ubavina i zdravje od tamu i vejke znaat deka sum vo tek i znam sto koga ima. taka bi bilo uste podobro mislam deka moze da se odbere jas si sakav senki i mi ednite i edinstveni koi ostanale bas mi se pogodija,preubavi se
Јас каде што купив имаше само со карминчиња. Какви бои не знаев и зедов. БЕЛ кармин!! Ајде ако, не е лош за под друг кармин како лабело
На веб страната пишува наскоро напуштање на некои нијанси карминии и сјаеви, моливчиња за очи и маскарам, некои палети и сенкис пудрата camuflage 2in1 https://www.essence.eu/mk/produkti/napushtae-naskoro/ види поубаво на линков