Пудрата никаде ја нема, знам затоа што и јас ја барав. Додека пак кармините, некои од нијансите ги има во Еликсир по 85 ден.
Iskustva so pudrata ako moze da mi kaze nekoja dokolku ja ima koristeno.. Me interesira pokrivnosto i dali isfrla
Дали ги има овие кај нас и која цена се? Од второве мислам на мат течните кармини, знам дека има и сјајни, тие ги видов.
Јас ја имам користено и презадоволна бев, држеше пудрата стварно и супер покриваше.Едно време ја повлекоа мојата нијанса па престанав да ја користам. Ps јас немав проблеми со исфрлање
@Ginger^ го пробав уште неколку пати гелот Make me Brow, и искрено мислам дека истиот изглед може да се добие и само со исцртување со моливче. Сепак, ова е прв пат да користам ваков тип на производ па не знам што точно треба да очекувам од истиот. Кога го ставам, на некои делови од веѓите каде што ми се поретки можам да забележам мал пигмент, не е нападно. Исто така, првиот пат кога нанесов и кога ја пипнав веѓата имав чувство како да пипкам коса потопена во лак но подледниве неколку пати не го осетив ни тоа. Искрено не би земала повторно, од причина што како што реков истото може да се постигне со моливче само ама ете може и јас не знам да го користам како што правилно треба.
Ништо од внесување на свежина преку нов производ за веѓи Ќе земам пак од омиленото моливче на есенс Фала
Јас па ептен го сакам производов и го користам речиси секој ден. Дава густина на веѓите, ги расчешлува убаво и ги држи во иста форма цел ден. Не пополнува дупки ама не му е тоа ни намената. Еве како стои - Спојлер: Веѓи
Дали сеуште го носат кај нас моливчето за усни satin mauve? Зошто видов на нивната официјална страна дека го нема
Ги повлекоа сите стари моливчиња, мислам дека ги изменија и пакувањата и имињата на нијансите. Сигурно има слична некоја нијанса, само под друго име. На пример, да го споредиш тој од soft contouring линијата - 08 big proposal со satin mauve моливот. На фотографијата на сајтот моливот изгледа многу светло, ама сликата од нијансата е речиси иста со satin mauve. Или од самооштречките, нијансата 05 личи на него. Плус името (so un-grey-tful) ептен потсеќа на таа нијанса.