Kозметика Есенс (Essence)

Discussion in 'Лице' started by simonaspase, May 19, 2011.

1. G.G

G.G Популарен член

Ги имаш во различни цени,баш сега гледам во каталогот, Color & go ти е 99 денари, multi demension лак за нокти со xxxl сјај ти е 135 денари...имаш и за француски маникир тие се 125 денари...значи цените се тука некаде од 100 до 150 денари...јас лично немам користено лакови бидејќи си ги грицкам ноктите :( и незнам кој да ти го препоачам :$[/quote]

Фала многу,ми се допаѓаат мене сите лакови што ги имаат ги имам видено сите на страната нивна ама немаат напишано од прилика која цена во која држава колку се :) Сепак фала уште еднаш ;)

2. Elence93

Elence93 Форумски идол

Денес си ги купив овие од Шатци
    и задоволна сум од двете. :inlove:

3. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Уште пред 3-4 години си купив едно сетче со сјајчиња и преубави ми беа,вака нешто беа

А после си купив вакво,уште го имам

А купив и лак,оној за мат ефект. Задоволна сум од сите работи,а планирам и да си прикупам нешто од Есенс :)

Lepaaa likes this.
  4. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Пред извесно време си купив руменило и искрено никогаш позадоволна не сум била...многу природно изгледа, долго време трае и е со многу пристапна цена....сјајчињата исто така ми се преубави....

5. tigerlady

tigerlady Популарен член

Вчера си земав од есенс едно вакво, го пробав откај другарка од Австрија и супер беше, немаш тежина на кило пудра а покрива се.
    Е сега јас бев во Јуник во Центар и имаше многу малку работи останато. Јас барав некое сјајче ама сјајчиња јок. Знаете каде на друго место низ Скопјево ги има производите?? Јас прашав и во Шатци и во Ким, тие ме гледаат како да ги прашувам од каде тргнува авионот за Марс. :D

6. interesna

interesna Популарен член

Во Бисер, парфимерија Ри-ма, одма до ONE, оваа линија ја држат само Еликсир, Јуник и РИ-МА што ти ја спомнав.

tigerlady likes this.
  7. Lady97

Lady97 Популарен член

девојки,задоволни ли сте од лаковите на essence?! :?:

8. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

да! јас лично барем,да :lol: долго траат ептен,а и не се лупат,колку и да ги ставам во вода :)

9. Faline

Faline Популарен член

Колку е пудрата? :)

10. tigerlady

tigerlady Популарен член

Не е пудра,коректор е а иначе е 175 ден. :D

11. rozy

rozy Истакнат член

Jас имам 27 бои на лакови иии сум презадоволна ми држат и до 10-11 дена јас си ги купувам во лјублјана и стварно знаат да свршаат работа иначе од есенс имам и пудри stay all day и одлични ми се имам и креонии маскари се за ноктии сенки.... баш се супер

12. Devica88

Devica88 Истакнат член

Јас пред некој ден си земав камена пудра од Есенс и задоволна сум,со течната одоздола што ја користам даваат супер ефект :rofl:

13. FemmeBrunette

FemmeBrunette Истакнат член

Преодлични се во однос на цената...само лошо е што немаат тестери, па не може да си ги пробам. Сјајче купив на среќа, ми се погоди и боја и мирис, па еве два пати си купувам одново.

14. duplo.a

duplo.a Истакнат член

Со исклучок на комплетите од по 4 сенки што се покажаа како премногу суви, се друго што сум испробала од фирмава е одлично :D

15. Breezy

Breezy Истакнат член

Essence Smokey Eyes Set
    За 150 денари е супер. Јас ги користам за навечер, а мајка ми како секојдневна шминка и изгледа одлично и така и така.
    Планирам да си купам уште некој продукт на Есенс зошто сум задоволна од квалитетот.

16. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Лаковите Multi Dimension ги нема повеќе :(
    ама затоа colour & go имаат прекрасни нови бои, се заљубив во овие два, едвај чекам да ги прошетам :D

[​IMG][​IMG]

Lepaaa, rossonerka and Dushica-sk like this.
  17. tigerlady

tigerlady Популарен член

Не можам да прекинам да им ги фалам моливчињата за очи. Прво си купив баш вакво црно, а пред некој ден и бело. 75 денари, трае цел ден, не се размачкува, јака боја. Се мерачам сега и некоја сенка да си земам, а богами и лак оваа бојава накај бордо што иде многу ме плени....

18. BlackAntoanette

BlackAntoanette Истакнат член

јас имам крем за лице... навистина ми се допаѓа, ми го исчисти лицето... друго ништо не сум пробала... но во план сум да купам...

19. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

И јас ја зедов оваа, и сум (изненадувачки) многу, многу задоволна. Предобра е четката за тие пари.
    Многу сум задоволна и од:
    Имам ваква љиљакова и ко за беља првиот пат се зашлапав ко со обична сенка, едвај се избришав. Со права четка и нанесување и количина ко шо треба, топ е.
    И ваков само зелен, и двата лака за маникир, matte и nude. И оние сјајчињата ко за секој ден се одлични, на стискање од 75 ден.

20. angel92

angel92 Популарен член

Задоволна сум од продуктите само моливот за очи ми е многу тврд и тешко се нанесува...