Колку се убави, леле значи секој пат кога ќе ги видам ми доаѓа желба да ги купам сите . Ќе влегувам у дм со малце пари у мене намерно за да не купам уште една палета, ги складирам дома прашина да фаќаат само. Ај ако ја пофалите, ќе си ја купам и јас знам...па уште една плус што има врска...
Ги има и кај нас во Грција уште пред Нова година па ги пробав , многу се пигментирани ама многу ми се ронеа некако (како и сите палети на Есенс) и баталив
Кај нас ги има Ариел и Снежана, околу 660 ден се. Од тоа што зборев со луѓе задоволни се. Јас уште не можам да се одлучам која да ја земам
Не издржа ова срце јуначко, отидов и ја купив Ариел. Нијансите се wow, се отепав од мислење која да ја земам, сепак се одлучив за оваа бидејќи нијансите ми беа по nude, а јас така најчесто се шминкам. Пигментирани се многу, колку што ги пробав таму. 660 денари. Кога ќе ги испробам ќе пишам искуство.
Каде може да се најдат This is me кармините? Еликсир, Шатци? Последниот пат кога бев во ДМ ги немаше.
Αко ја следиш Диамара на инстаграм , многу ги фали особено кремата во боја. Сите се со природни состојки , јас ги немам пробано лично би сакала кремата