Јас го имам купено од Spring Center во Битола. Ги има на фб, ама не знам дали вршат достава пример, не вервам.
Кој од Essence би одговарал на 3 и 4тиот по ред? Бидејќи од тие течни кармини се овие swatches ама не пишува точно кои бројчиња се
Не сум сигурна за третата слика, но мислам дека е 4.Mad About You, четврта слика 8.I Dare You Јас ги гледав нијансите пред некој ден од ова видео:
Се заљубив во путерот за усни. Купив еден и од кога го пробав, се вратив по уште едно тубиче истиот ден. Меки и хидрирани усни, плус субтилен мирис на кокос. Многу, многу ми е погоден! Во спротивно пак, серумчево ми е тотално безкорисно. Освен преубав мирис на ананас, ништо друго не нуди (а би требало да хидрира). Како ништо да не сум ставила, а имам нормална кожа. Што би било кај тие со сува...
Здраво девојки, дали некоја го има сретнато овој сјај во Скопје? Поточно нијансата 01- crystal clear. Ги имам видено само розевите нијанси и проѕирната со многу светки, јас ја барам само проѕирната нијанса.
Да, го имам видено пред скоро месец во тој дм позади просветно дело, кај градски ѕид во Скопје, не знам точно како се вика улицата ама одма до Гранап продавницата е. Не знам дали се уште го има.