И јас веќе подолго време ја користам и многу ми е погодена. Денес отидов да си купам ново паковање во ДМ и гледам ја нема… Многу ќе ми биде криво ако ја имаат повлечено од производство/ увоз…
Девојки, да не знаете каде ја има колекцијата Cookies for Santa? Ми кажаа дека веќе може да се купи и овде, барав во ДМ и Космо, ама не ништо.
Случајно да не ја имате најдено некаде? Сите ДМ ги пројдов што можев, никаде ја нема, а немам ни погодена алтернатива...
Ја нема никаде, прекинат и е увозот. Во неколку продавници на Шатци наоѓав по некоја на попуст, ама или најсветла или најтемна нијанса. Мојата ја нема никаде. Најпогодена пудра ever во секој поглед: текстура, нијанса, цена… Ако најдете добра алтернатива- споделете
Кој ја бараше на есенс пуддрата прити натурал,ама е од Битола ја има во новио пазар во парфимеријата е сега немаше мн бројчина ама на некој можеби ке му користи инфово.
постојат ли уште овие лакчиња од есенс? Сум ја зачувала сликава во листата "за пазарење" ама немам забележано дали сеуште се во продажба
https://www.maquibeauty.com/essence-nail-polish-gel-nail-colour-14-all-time-favoured-p-69024.html Од овие лакови знам дека има до ДМ.