Rozevkoto so svetki imas gtc i city moll cramberry nema da e veke vo prodazba ,od kremastoto nema poveke
Од каде може да нарачам онлајн есенц од странство? Имаат колекции и ствари што во МК уште ги немаат донесено.
Маскарава предобро ги расчешлува трепките, ама ефект на панда дава. Под очите не се рони, но се пресликува на долните трепки и имам чувство дека цела сум црна. Сега ја земав оваа копија на Sky High od Maybelline. Позитивни критики имаше, останува уште да ја пробам. Ги начекав и светките оние multichrome, во таква gliter фаза сум некоја, да пола несесер ми е со производи со светки
Среќа што си земав на време, имам на залиха. Имам видено дека и Револушн имаат сапун ама го немам пробано.
Во East gate начекав едно пакување. Случајно го здогледав, разместено кај четките, не беше на свое место Предобри се јас сум фан на светки и ги имам тие од Аура поединечни што се, ама шта је ово рекла сам. Како парченца остануваат, предобар ефект. Текстурата е некако влажна и додека се сушат малце пецка. Мислев дека добив реакција некоја, ама и други девојки на рецензиите истото го пишуваат. Формулата water based демек, ама треба дополнително да се прочепка составот, зашто пак на капак на око се ставаат. Користев и сенка како база, па нив горе ги ставав. Со четка ги нанесувам, минимално допрев, на врвот што се вели и доволно е. Додека се сушат може да се размачкуваат, откако ќе се исушат толку е, како се нанесени - така. Лесно сe отстрануваат, не треба дополнително триење или сл.
Este gate vtornik stiga roba ,cetvrtok gtc i city moll ,capitol imas samo essense Jambo,imas roba vo petok Vo ovie denovi sto nacekas da zemes posle nema nikoj ne dopolnuva
Одлична е. Пластична четка, многу убаво ги расчешлува трепките, буквално предобар ефект добив. Прави трепки имам, користам виткач. Како ги навиткав и нанесов маскара, така останаа трепките. Бидејќи ја имам користено и Sky High, би рекла дека освен цената нема баш разлика во другото.
Дада јас веќе едно пакување искористив. Одличен е. Особено ако се брзаш. Само сепак треба да помине барем 30сек за да се исуши, најдобро минута. И после немаш гајле. Јас ставам по неколку капки на секој нокт и оставам така.
Дали ова сеуште не е донесено кај нас? Не го имам видено во ДМ конкретно веројатно не е распродадено секогаш доколку го имаат донесено?
Дали кај нас ја има Emily in Paris Limited Edition производите? Ги гледам на интернет ама не сум поминала до дм да проверам