Bev niz centar, vo GTC nema, nitu gradski dzid, nitu jumbo. Vo Kisela Voda ostanale samo nekoi senki. Izgleda donele malku proizvodi i odma se imaat potrosheno
Нашиве каснат сто години со колекциите. Новогодишната им е ептен слатка ама или нема да ја донесат или ќе нема ни поента ако тоа го направат во март. Не знам што е проблемот да се донесат на време.
Или и да донесат, ќе има некој производ само. И после празни рафтови како и секогаш. Уф од есенс не сум користела ама имам земено од кетрис, ако веќе одиш до дм. Види го хајлајтерот од кетрис. Препигментиран е.
Неможам да го најдам нигде, дал го нема на залиха или не го произведуваат веќе? Која е добра замена ?
Не го произведуваат повеќе, во новата колекција извадија нов сапун за веѓи ти препорачувам да го пробаш.
Значи буквално истиот, само паковање смениле. Сигурно огледалце веќе нема... И многу непрактично паковање, две капачиња тргај да стасаш до продуктот, па и четката тури, вади... Мех.
Тоа е проблем со essence и catrice ги имаат некои прозводи неколку години и ги повлекуваат, а одлични се. Да се сложувам за првиот гел за веѓи дека беше подобар.