Да, ги имам трите. Тоа најлево е пресветло за мој вкус и подтонот не ми се допаѓа. Вториот ми е баш како бојата на устата и ми е одличен за секој ден. Третиот има исто убава ноја, потемно розева но не е нападна. Доста се кремасти и пријатни, но мааната е што траат час-два. За таа цена сепак се ок.
Јас го имам првиот, се согласувам со @Elence93 дека е пресветол. Не би го купила пак, брзо се брише и делува како сјајче да имаш на уста ставено, а не кармин. Некако неубава структура ми има.
Маскарава е врв! Баш е темно кафена, потемна е од другата кафена маскара а ефектот е ист како на зелената. Дава и густина и должина. Не ми се преслика, но не беше топло времето за да можам да гарантирам дека нема да се случи тоа. Многу поприродно и помалку нападно изгледа од црната.
Дали некој ја има користено новата на Лореал, да ми направи споредба со овие на Есенс.Многу ја фалат на Лореал и ме копка да ја пробам иако од сите на Есенс сум презадоволна.
Нова е. Има кафена и од Lash without limits, ама таа е одамна веќе. Имаше и други нови црни маскари, Call me queen, обична и водоотпорна.