Скоро сите шминки ми се на Есенс. Презадоволна сум, а и не се шминкам нешто многу. Тоа што го користам секојдневно ми е супер.
Во кој ДМ точно, извини? Јас кога бев во ДМ - Струмица го немаше, а и генерално многу слабо беше снабден со Essence, потоа го барав низ парфимерии и не го најдов и испаничив дека го повлекле од продажба како што они знаат да прават со најдобрите производи, како на пример со Satin Mauve моливчето за усни од 60 и нешто денари, мојата најсовршена нијанса, да знаев ќе купев залихи и залихи. Ама сега кога ќе го најдам ќе се снабдам со сјајчето.
Во Скопје го гледав ја. Имам таква среќа стално да начекувам празни рафтови на есенс во било која дрогерија, и тука и у Србија, поготово сјајчињата, пошто сите ги купуваат и брзо се распродаваат, ама овој пат имаа донесено све, дури и од џуси бомб децава што ги зимаат одма, имаше залихи. Ќе го донесат и кај вас сигурно, ќе имаш среќа да го начекаш
Зошто никаде ја нема нијансава од сјаевите? Каде и да видам сите други ги има, само оваа не… бројче 105