1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Kозметика Есенс (Essence)

Дискусија во 'Лице' започната од simonaspase, 19 мај 2011.

1. brunettefairyxo

brunettefairyxo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2020
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    245
    Скоро сите шминки ми се на Есенс. Презадоволна сум, а и не се шминкам нешто многу. Тоа што го користам секојдневно ми е супер.

На Melissa_39 и Aleks.mar им се допаѓа ова.
  2. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    10.429
    Во кој ДМ точно, извини?:lol:
    Јас кога бев во ДМ - Струмица го немаше, а и генерално многу слабо беше снабден со Essence, потоа го барав низ парфимерии и не го најдов и испаничив дека го повлекле од продажба како што они знаат да прават со најдобрите производи, како на пример со Satin Mauve моливчето за усни од 60 и нешто денари, мојата најсовршена нијанса, да знаев ќе купев залихи и залихи.:devil:
    Ама сега кога ќе го најдам ќе се снабдам со сјајчето.

На Panda00 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Panda00

Panda00 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2021
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    483
    Во Скопје го гледав ја. Имам таква среќа стално да начекувам празни рафтови на есенс во било која дрогерија, и тука и у Србија, поготово сјајчињата, пошто сите ги купуваат и брзо се распродаваат, ама овој пат имаа донесено све, дури и од џуси бомб децава што ги зимаат одма, имаше залихи. Ќе го донесат и кај вас сигурно, ќе имаш среќа да го начекаш :D

На Salome му/ѝ се допаѓа ова.
  4. en_na

en_na Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2022
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    82
    Дали кафената маскара е тргната од продажба?;(

5. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.283
    Допаѓања:
    4.555
    Зошто никаде ја нема нијансава од сјаевите? Каде и да видам сите други ги има, само оваа не… бројче 105
    IMG_4615.jpeg