секој ден .. посебно со татко ми не поминва ден без да се скараме за нешто макар и за ситница ама во денот мора да се скараме ..
Со татко ми не се карам,туку со него најмогу се слагам.Ама,со мајка ми?!-Секоја минута,и тоа за глупости!!!
Најчесто се карам со сестра ми. Отсекогаш сме биле на различна фрекфенција. Порано мислев дека не се согласуваме баш најдобро затоа што е помала од мене 3 години, па некако мислев дека возраста влијае врз тоа. Таа 13, јас 17 - се чини како голема разлика. Ама сега на овие години 19-22, не е баш голема разлика во однос на созреаноста. Се повеќе сфаќам дека едноставно сме премногу различни, па затоа не се согласуваме. Со мајка ми ретко се карам, со неа и ретко се гледам, па кога ќе ја видам низ дома само сакам да и кажам што ми се случува. Немаме време да се караме А со татко ми знаеме да се збуфтаме за без потреба, па после 15 минути да се смееме за нешто, како ништо да не се случило
аууу секој ден , секоја минута, секоја секунда , па неможи се по нивно и јас сум инает (секој ден со брат ми, како пракса ни е ,(адет) )
Поминаа години, години , години. Веќе не се ни сеќавам кога беше последнот пат кога сум се скарал со моите.
Со брат ми знам да се карам доста често за некои ситници инаку со мајка ми и татко ми знам да им кажам све што мислам кога ќе ме изнервираат,или мајка ми ќе ми свика па малку уценување јас тука ама се е океј немаме некои чести и страшни расправии.
Јас се карам само со мајами оти во ништо не се сложуваме снаа и свекрва шо се вели повејке си живеат а со татко ми не ни памтам кога последно се скаравме!!!!
Со татко ми воопшто не се караме, можеби од причината што последните 5 години тој работи во странство. Но и порано кога работеше овде не се каравме. Со мајка ми се закачуваме за ситници но бидејќи јас многу обожавам да се инаетам знам да направам и поголема кавга. А со брат ми се караме, но не секогаш, се има случувано да не се скараме по 3 до 4 месеци.
Ние дома си имаме една узречица: Ако нејкеш да се скараме, не ми прај муабет... Саглам карање сега поретко, откако јас и брат ми излеговме од пубертет, ама за рчка може да си најдеме во секој муабет. Ама ништо страшно не е тоа.
Па со тато многу, многу ретко, а со мама и со сестра ми ден нема а да не се подзакчиме за нешто! :geek: