Не често,ама кога ќе се скараме..ууу лошо е тоа Најчесто јас сум "виновна",зошто постојано ми се мешаат во животот,и сакаат да играм како што свират.Епа не сум мала веќе,си имам своја музика
избегнувам да се карам со нив кога ќе почнат да се караат им премолчувам и ќе видам дека е монотона кавгата па мора да прекинат
Со мајка ми се карам секој ден, за разлика од тоа со татко ми многу ретко се караме и секогаш сме во добри односи
Па пубертетски мора... ) Не, се караме, но не пречесто. За ситници и глупости ќе ме чепнат и избувнувам. Нема аир кај мене од чистење и тие се обидуваат тоа да ми го сменат. Инаку за друго караници нема. Одлично учениче, послушно...
Со моите родители се карам скоро секој ден особено со мајка ми, бидејќи многу брзо избувнувам и предизвикувам кавги. Додуша, и таа ме нервира намерно Шта чеш, пубертет
со мајка ми скоро секој ден,ако 1 ден помине без конфликт,наредниот надокнадуваме,исто е и со брат ми со татко ми ретко,уствари и ретко комуницираме..
Во последно време со мајка ми скоро секој ден, ее па денот неможе да помине без да се искараме и тоа за ситници ама брзо ни поминува лутината и после одма , исто и со сестра ми, а со тато ич не се карам, јас и него најубаво си се сложуваме
Со татко ми ретко скоро никогаш но затоа со мајка ми и со брат ми скоро секој ден и тоа за ситници се разбира кај се видело брат и сестра да се сложуваат посебно кога тој е поголем од тебе 6ипол години .. и по 5 минути како ништо да не се случило (хаха ова важи само за мајка ми)
сега само што ми се развика аман господе секој ден ми се дери мајка ми без причина многу е негативна се јас си го окркувам
и кај мене истото само за вакви глупости се караме и со татко ми се карам ама поретко..а најчесто со двајцата се карам заради брат ми..тој нешто че се задева и јас крива и мене че ми се дера...а јас па неможам да издржам да не му вратам...(мислам фала богу ко не сум јас крива и неможам да трпам)...мислам НЕПРАВДА!!!...и така кавгите почнува..и нема ден да не се скараме..особено со мајка ми само си се контраме..