Кај мене мноооогу ретко се случува расправија.... всушност и не изгледа како расправија затоа што мајка ми "фино" ке си каже што и лежи на душичката ,а јас ќе си ги подголтнам сите зборови што ќе ми наидат само за да не ја нервирам повеќе. Порано ми се случуваше да не бидам така тивка низ расправии ама видов дека само полошо ке биде...па, нека трпи душичкава моја.. ако, поарно таа отколку душата на моите
Со мајка ми во последно време не се карам. Порано кога знаевме онака да се скараме после 1 саат исто како ништо да не било.
Во последно време се карам со татко ми како никогаш....вака не сум се карала ни во тинејџерските години...имаме некои проблеми...ама потоа се каам...но во моментот сум избувлива...дури и го навредив...жал ми е но ни тој не остана покусо
С.е.к.о.ј. Б.о.ж.ј.и. Д.е.н. Речиси и да се навикнав па во последно кога ќе ми се одјади дури седам на маса си земам чаша вода, лаптопот и седам во мојата соба само за да избегнувам расправии. Почесто се карам со мајка ми, татко ми секогаш пробва да смири ситуација. Ама и на двете брзо ни врви така да веќе следниот ден се караме пак.
Понекогаш особено со татко ми и брат ми ретко ептееен пошто преќутуваме и фала богу поедноставни се машки се у краткик црти ќе се разбереш ,алиииии со ми мадрееееееееееееееее аоооооооооооооооооооооооооооо нејзе и коа и е досадно ќе дојде да ми најде мана за да се спукаме а тоа ме вади од кожа ама во климакс е и мн драстично ради него и она варира додека после тоа за 5 мин ке ја видиш како се ваља од смеење за некоја глупост ххахахахаха сонцка ми е .
Otkako sum mazena so tatkomi ednas so majkami uste ne ( za toa e tuka svekrvata ahaha sirota zena) a koga bev so moite of of... sega se raat veke ne se vtakam docna doma ahahah me zamenuva sestrami .
со мајка ми екстремно често, што некогаш многу знае да ме боли, али некогаш претерува до тој степен што не ми е гајле дали ќе ја повредам на било кој начин, јбг... со татко ми го решивме тоа со молк од година ипол и после се деси нешто многу лошо и прозборевме... i guess misery do loves company.. и од тогаш само јас му префрлам, а он си ќути.
Mнг ретко,се дешава да избувнам од мнг нервоза...Секогаш разговарам на мирен начин сакам да се реши се што се случува
Nikogas,mi se ima sluceno da i se kontram na majka mi ili na brat mi ako se nesto greska,no da se skarame nikogas.So tatko mi i da sakav ne mozev da se skaram postalozen i iskuliran covek nemam videno,karakterno mnogu si licime.
Карањето со мајка ми кај нас е секојдневно по неколку пати во денот а со татко ми не ни памтам кога сме се скарале.