Моментално почнав да ја користам кремата на Авон од мед и матична млеч. Цена околку 90 ден. Има волшебен нежен мирис на мед кој не е наметлив и долго време останува на рацете. Околку хидратацијата чиста 10ка, баш како за во овој период од годината. Само имам една забелешка која мене ми смета, мн е масен и тешко се упива па морам да ставам ептен малку крем и долго време да тријам да се упие побрзо бидејќи мразам да ми лепат рацете. Се на се од мене 9че за се.
и јас го користам овој навистина е убав, и јас ставам по малце и рацете цел ден ми се меки, а исто така имам приметно кога ќе ставам од овој крем и кога ќе се измијам раце кремот уште стои за разлика од другите кои веднаш се вадат
Моментално овој, добро се покажа. Лесно се впива и убаво ги омекнува рацете на почетокот и не ми се допадна мирисот баш но се навикнав и супер ми е сега. Ефтини се, често се на попуст до 100 денари.
Кремата од бадем на Афродита е најубавата крема за раце што ја имам користено,има најубав мирис на свет,одма се впива и не остава мрсни траги.
Јас имам ваква.Преубаво мириса,само се шлакам на раце. Рацете ги прави нежни како свила,ја обожавам. Ех и ваков парфем сакам...
Само тие од бадем и камилица се по 100 мл, а другите се 75 милилитри, па и цената им е помала. Иако мислам дека и без попуст се околу 140 денари, не се околу 200, мислам дека си грешка за тоа Мимс.И тоа зборувам за двете од 100мл. Баш прееска во Тинекс ја гледав таа од камилица, мислам дека беше околу 140 денари максимум. Помалите се поевтини, јас ја имам таа од невен, ја купив околу 70-80 денари од локален маркет и сум презадоволна, не се делам од неа. Веднаш се впива без разлика колкава количина сте нанеле- јас некогаш се заборавам кога ставам, па пак се впива кремата. Рацете се негувани, нежни и мазни, немам зборови. И мирисот ми се допаѓа, ама тоа е релативна работа. Колку пати ќе прочитам овде дека нешто мириса преубаво, а мене не ми се допаѓа, и обратно. Ја имам користено порано и таа од бадем, исто беше многу убава, само мене вакво пакување од 75мл повеќе ми одговара, затоа што бргу ми здосадуваат работите, па таман да можам да пробам некоја друга од линијата. Ги препорачувам, воопшто не се скапи, а многу убаво ја негуваат кожата.
Јас ја користев кремата со ванила на авон и се вљубив. Ама кога-тогаш се потроши. И зависникот од ванила т.е. јас неможам да ја преболам. Дали некоја може да ми каже има некоја крема(или лосион) со ванила пошто јас не успеав да најдам.
Јас оваа ја користам, и е предобра за мојот тип на кожа на рацете. Бидејќи имам остелива и надразлива кожа, оваа крема ми ја хидратира кожата. Предобра е и не е скапа. Јас ја купувам од Зегин по цена од 110 денари.
Кажувајте крема за раце за многу, многу сува кожа. Ми се прават раскрвавени лишаи по рацеве. Јас не памтам до сега ваква да ми била кожава. Обичниве креми не ми помагаат
Тоа е болест на кожата на дланките се вика псоријаза. Лекот на дерматолог или ќе си побараш упат од матичната за на кожно.