Кокосов масло Знам понекогаш да ги намачкам рацете со ова пред спиење, во мала количина. Мириса преубаво
Не знам дали си нашла чаре, ама сенаменскиот крем од невен на Балеа во големи пакувања е одличен. За овој зборам конкретно Фактички е како вазелин со невен, ама за раце е број еден. Моите се исто како што ги опишуваш, од ракавиците кои секојдневно ги користам, особено е изразено во зима. Овој вазелин/крем многу ми помага. А моментално го имам овој крем/маска за раце на Балеа Феноменален, на работа се мачкам после секое миење раце. Кожата ми е ептен мека и нежна. А мирисот преубав. Може малку тежок за некого, ама мене ми одговара. Да, мириса како бугарска ружа, ама посуптилно
Најубавата крема за раце која што сум ја користела. Преубав мирис, доволно мрсна, лесно се впива и секогаш ми дава чувство на свежина. Ја обожавам.
Јас ја користам оваа крема со шеа путер , многу е густа а не е масна одма се впива во кожата ,презадоволна сум
Во Веро маркетите има промоција, Афродита креми за раце од 100 и нешто денари, на 60 и нешто денари. Јас со ова нешто, секогаш ја паметам првата цифра Мислам дека Афродита креми за раце се најдобри, барем за мене, од сите што ги пробав до сега.
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/121400331/Lady_s_Secret_Hand_Body_Cream.jpg оваа крема за раце да не знаете каде можам да ја најдам
Да не примети случајно дали ја имаше таа со мирис на грозје? Ја барам насекаде не можам да ја најдам никако, само тие од маслинка, камилица и бадем сум ги видела. Инаку фала за инфо, одлична цена имаат, како и да е ќе земам некоја друга ако не ја најдам оваа што ми е намислена.
https://dboxed.files.wordpress.com/2013/05/20130509_153136-e1368664762416.jpg Во последните месеци овој го користам и задоволна сум
Ја користам постојано овој месец и сум презадоволна. Брзо се упива, нежен мирис и навистина ги омекнува рацете. Цена: 100-120 денари максимум дали беше не се сеќавам точно
Моментално, веќе месец дена ја користам оваа презадоволна сум, со оглед на тоа што во зима кожата на рацете ми е, благо речено, ужасна, поради ладното, секојдневното користење на ракавици и постојаното миење, овој крем ми е спас. Колку толку ми ја храни кожата и рацете ми се мазни некое време. Освен кремовите на база на вазелин и невен, ништо друго не ми помага за кожата. Одвај чекам лето, малку да ми се оправи.
"48 заштитна крема за раце " ја користам пред спиење , а за преку ден од Балеа со камилица или" P.S I love you " од Oriflamе и ептен ми се меки рацете.
Со оглед на тоа што сум пробала разни креми за раце, оваа крема на Деба сметам дека е најдобра, ми ги негува рацете одлично, не можам без неа ниту еден ден, а цената и е само 54 денари, во Зегин мислам дека е поевтина.
Ја користам кремава за раце 4 години и рацете ми се премногу меки , има пријатен мирис и брзо се упива. Цената му е 65 денари
@Aquarius21 од каде ја купуваш кремава? Преубава е, ама никако не можам да ја најдам пак. Моментално ја имам оваа на Биотен, ја купив онака колку да не излезам од маркетот без крема за раце, разочарана зашто не ја најдов оваа од погоре и не погрешив воопшто. Преубаво мириса и се чувствува доста долго, хидратацијата е одлична и ги прави рацете многу меки, само за галкање. Се утешив дека ќе ја купувам додека не ја најдам Фреш.
Моментално омилена, одлично ми ги хидрира рацете, а тек како мириса Одлична замена за мојата омилена крема за раце.
Ја купив оваа на брзина, сега едвај чекам да ја дотрошам! Не ми се допаѓа мирисот на невен, а и 10 мин. откако сум ја ставила рацете пак ми се суви. Следно ќе си земам од Балеа некоја.