Сум се мачкала со секакви креми, ама немало којзнае колкав ефект за мојата сува кожа на рацете, нарочито во зима. Сега само со вазелин се мачкам и најдобро ми се покажал до сега.
Кремава за раце ја купив пред некој ден. Сега за сега ми е супер. Ми ја прави кожата мека. И има мн пријатен мирис, на крема за сончање, а јас го сакам тој мирис. Има ли некој друг да сподели искуство?
Баш се мислев која да ја земам. Оваа чинам последна беше, па си реков сигурно и други ја купуваат, значи убава е. Ко ќе ја потрошам, ако ми се погоди до крај, ќе ја земам и другата.
Овие две ми се најдобри за многу сува кожа, мене и двете ми помогнаа. Првата ја користев кога ми пукаа рацете од сувост, а во нормала само втората ја користам.
Оваа конкретно ја немам пробано, но другите нивни креми се сите супер. Често се и на попуст и многу евтино излегуваат за 100мл, а и навистина долго траат.
Оваа крема за сува кожа не е, јас имам сува кожа, ставив на раце еднаш, бетер барут ми ги направи, пробав со друга на зјаја бетер се откажав од брендов