и јас ја користам таа.Мора да признааам ми доага да ја изедам . Неодолива... И секогаш коа ке ја има ке си ја нарачувам
Девојки мене рацете ми се многу груби ,испукани.А ,бе си го напраја детергентите своето.. И сега барам некоја добра крема за раце,да е ефтина и да може да се најде секаде и кавалитетна да е. Фала од напред.
Погрешно употребуваш запирки. Кој ти е тој збор-"напраЈа"? Правилно е направија. И кои детергенти бе девојче, како во Охис да работиш на твои 13-14 години. Прошетај по маркетите, ќе најдеш креми кои ќе одговараат на твојот буџет, доволна ти е крема од Бекутан. И Нивеа (темно плава) ти е добра за суви раце, мрсна е.
А бе Абеја користев јас Солеа ,Бекутан и една друга крема за раце, ама немаа добро дејство. Џени колку чини колкекцијата од Авон? Спојлер А бе да не биди скапа мислев да е под 2000 ден
На твои 13-14 години би дала до 2000 денари за крема за раце? Ај мачкај се со што ќе најдеш по дома... Море, јас да сум ти мајка...
Леле, за *такво* не ја бива оваа крема. Ај, шо мириса грдо -мириса. Ај, шо нема буквално никаков ефект - нема. Ама ги суши дополнително рацете, бе. Суви - барут. Слатко е пакувањето само, ништо друго. ________________________________________________________ Инаку, презадоволна сум од оваа крема на Balea. Ја омекнува сувата кожа на рацете, ги негува и мириса преубаво. А, ми текнува оти само 71 ден. ја купив.
За раце сега не користам никаква крема. А кога имам потреба, jа користам таа Skin So Soft на Avon. Не е скапа, а jа прави кожата многу мека и приjатна.