Црните луѓе имаат солушн за свее!! Се најдовме во муабет со црна госпоѓа која работи со мене и таа ми препорача нешто што нејзината баба го правела за неа. И побарам да пробам, mix oд маслa е таа го прави сега за 4 дена треба да ги исуши акните.. Се гледало разликата. Прв ден и веќе гледам голема разлика Of course хормоните во бременоста влијаат too.
YoungDerm е предобра за акни! Моментално користам zinkoxidesmeersel fna од Холандија ми е..сигурно ја нема во Македонијаза 2-3ноќи и лицето ми е чисто Ама кај и да се допрам остава трага..квалитет
Може ли некој да ми каже дали имал искуство со лосион Kerapil?Ми ја препорачаа за против акни, ама во пределот на бутовите, нозете , задникот и бикини зоната(односно бубулички што се јавуваат после депилација).Исто така ја немало тука да се купи, или од Грција или од Бугарија.Да знам дали да порачувам.
Јас користам лосион за лице од сулфур.. Се продава во аптеки ама не во сите, ќе прашаш дали тие го прават таму. Ако го парават земи околу 140-180ден е... лицето се чисти неверојатно. -Да напоменам дека и ја суши кожата ама помага
Ме интересира дали мириса многу, бидејќи мене ми даде доктoрка крема од сулфур, ама мириса , и алиштата ми мирисаат и тешко се одстранува миризбата.А помага за помагање, летниот период ја користев , ама прекинав бидејќи мириса и не можам само да се исперам
Мириса и ова Ама после се навикнав на мирисот и немав проблем. Немав контакт со алишта и лице ама и навлаката од перницата се переше без проблем... '' или мене носот ми се навикна''
јас на челото немам акни можда 2-3 ама на образите и кај брадата сум растур и многу ме нервираат а имам 14години
Луге јас имав акни цели 8 години т.е. уште имам ама сега одам на третмани на козметичар. Затоа што тие црнки и митесери не се острануваат со креми. Мора да се извадат со помош на некој што се разбира козметичар/дерматолог. А најдобро е додека сте во рана фаза, пократко трае а и помалку боли Инаку кај најголемиот дел од вас нема да помонат никакви креми: Јас низ животов 5000 вида на креми и чуда имам ставано ама ништо ми нема помогнато. ПозЗ3³ ®
Пробај ќе ги смири сигурно. Ама побарај точно како што ти кажав... Во аптека каде шро го прават лично тие!
Роднина мој исто така беше на козметичар и ги отстрануваше акните. Но повреме му се вратија. И џабе, откако направи 25год останаа само пори и нема ништо.