Imam pozitivno iskustvo so aCknes mast/gel za akni. Ima odlicen sostav i barem kaj mene deluva.vo globala e na prirodna baza osven mal procent na azelaicna kiselina koja ja ima i vo skinorenot . Ja preporacuvam
Dalacin од Грција земав, помага. Исто и Биодерма зелена паловка е. Од Зегин купив. Но додека користиш е ок. Потоа пак се враќаат. Ако се хормонски, не помага ниедна крема или гел.
Дали Acne out активниот лосион и Acne out активниот крем се користат истовремено или не смеат да се комбинираат?
Здраво девојки. После колку време користење на акнефуг и сона имавте резултат на лицето? Ги користам еден месец, може да се каже дека акните не се воспалени како претходно но сеуште знаат да се појават, барем по некоја. И дали некој има користено производи на логона за акни и како сте задоволни?
Рано е, теоретски треба барем 3 месеци. Кај мене после 2та половина на 2 месец имаше значителни подобрувања. После, третиот месец беше така-така, со подобрување и повторно пред циклус по некоја акна. Еве 4ти месец веќе поминува, значително подобрување има. Нормално е да се појави нова акна, со тек на време треба да се намалува интензитетот но не значи дека воопшто нема. Се зависи од кожата и каков е видот на акните.
Фала ти. Се мислев дали да се префрлам на нова козметика,пример Логона или да си продолжам уште некое време со ова. Последно испитував бактерија, испадна дека имам па пиев антибиотици. Моментално сум на акнефуг и сона, ке останам барем уште еден месец пред да направам промена.
Не сменувај многу често. Ако има некаква промена на добро, само биди трпелива, треба време. Ниту едни продукти нема да ти дадат резултат за 1 месец, дури ни антибиотиците. Зависно состојбата, мене и тогаш кога пиев 3,4 месеци ми требаа. А тие се едни од најдобрите продукти за акни. И салицилната киселина исто, но ја немам неа користено.
Јас ја користев таа комбинација плус уште една крема која рачно ја мешаат и пиев миноцин. Некаде околу 2 месеци морав да прекинам, а имав подобрување.
Пред една година лицето го исчистив со салицилна киселина во комбинација со ниацинамид. После ми се исфрла пак, па реков со нешто по силно да пробам
Zdravo dali nekoja ja ima koristeno kremata “Egyptian magic cream“ od Bioshopvita i kako ste zadovolni. Imam problem so akni, dali na nekoj mu pomognala za toa.