Од Кико милано имам купено само еден кармин , овој Задоволна сум од трајноста и пигментираноста , околу 600 денари го имав земено. Наредно сакам да ги пробам пудрите и маскара некоја
Ne se veke vo sklop na fashion group mislam zatoa se trgnati. A so ubavo si merkav popusti online. Vaka nema kaj da sledis, ni fb ima ni insta, makedonska rabota, treba vo dukjan da visis
Мислам дека не е така. Под Fashion group се, само некој одреден период нема да имаат онлајн страна. Така ми кажаа во дуќан.
Јас да пишам за пудрата Ulimited што ја купив уште зимата , презадоволна сум , трајна е и убаво стои на лице. Сакам да земам пудра камена , која е добра за масна кожа ,овие две од продавницата ми ги препорачаа Значи не ми треба да е мн покривна туку да матира
Дечки,дали некој знае кога има попуст во Кико? Не знам дали веќе можеби си купила,но според мене втората.
Моливчето 33 за уста со кое сјајче би го комбинирале? Сакам нешто кафено/nude без ништо розево @stsmua05 знам дека ти ги користиш сјајчињата па ако може предлог.
Пудрава за каква кожа е? Имам комбинирана, масна кожа Unlimited foundation ја имам и добра е ама сакав нешто полесно да пробам нареден пат.
Знам, пишуваше еднаш дека ке ги има само во продавницата па кога ке се достапни онлајн пак ке видиме...