И јас приметив, се израдував. А зошто всушност ги тргнаа? Баш беше практична опцијава да си нарачаш онлајн, среќа им текна да ги вратат.
Врска немам добро е што ги вратија. Ама некако слабо достапни работи, во продавница еден куп бои од мат сенките, онлајн само две три бои се надевам е нешто моментално
Направена мојата прва нарачка на новите сјаj-кармини Unlimited double toucch и мат кафена сенка. Се надевам дека кармините се добри исто како и и сјаевите...
Ги тргнаа бидејќи каснеле и грешеле со онлајн нарачките (така знам), се надевам дека брзо ќе се вратат како на почетокот
Јас дојдов да кажам дека сум презадоволна и од карминот и од руменилото. Прекрасни нијанси, карминот е хидратантен се размачкува како путер на усните. Се е прекрасно жал ми е како порано не ги открив кармините хидратантни особено. Единствено претходно еден мат кармин имам користено , ама овие се wow!
Искрено за мене да, од тие Power pro имаше плав со светки лани го купив и го ставив за пред да одам на одмор, и издржа повеќе од месец без да се излушти на ниту еден нокт додуше на нозе повеќе трае ама ја сум задоволна
Кико милано имаат нова лимитед едишн Holiday wonderlights , ги добија и мат кармините со светки. Ако некоја ги проба, да пише овде за мислење dupе се на Dior кармините, само сакам да се осигурам дека не се рони и распукува по еден саат. Ја сакам festive red нијансата
Јас имам еден црвен кармин со светки мислам дека им беше од ланската новогодишна колекција. Преубав Ми се свиѓа тоа што светките не се само на најгорниот слој туку цел кармин си е таков, не ја суши устата и долготраен е. Се надевам дека и овие им се такви. Инаку, многу ги имаат кренато цениве или ми се чини?
Даа леле супер, го порачав карминот festive red и маскара extra sculpt volime. Да баш такви се карминиве. Се мислев и за nude нијансата ама си мислам дека светките нема толку да се познаваат како кај црвената нијанса. Ќе ја носам секој ден ми е гајле Производите се уште ги нема по Кико продавниците па земав порачав и ќе ми ги достават во продавницата. Ова за во Грција зборам. Ако некој ги проба и др нијанси да каже за мислење за nude особено. Инаку можно е да се покачени цениве. Карминот е 19 евра. Маскарата 13