Може линк од карминот? Иначе и јас лани се мислев меѓу nude нијансата и црвената ама секако црвената ми беше повеќе за овој период. Нека светка
Бев во продавницата прееска , го пробав карминот. Порачката ја откажав и решив да видам како во живо. Ја пробав nude нијансата, и не знам вака на определено светло се гледа глитерот, се мислев дали црвената нијанса да ја земам дали оваа и не се одлучив па баталив. Црвениот сега за празнициве потоа кај да го носам. Мислам дека не вредат 19 евра за карминот. Ама на крај ќе видиме може да сменам мислење. Вака траен е јадев пиев уште си стои. Еве како изгледа на сонце Инаку си го купив гелот за веѓи
Многууу ми се допаѓа оваа нијанса на nude. Скроз е мат или има крем конзистеција. Не знам како да опишам Кажи ми претпоставувам ова е за Грција. Кај нас онлајн не сум ги видела, а гледам и на кико милано српската страна ги нема се уште.
Да скроз е мат. Да да во Грција е ова. Од минатата недела ги има онлајн, а од понеделникот низ продавниците. Убава е бојата, само што кај посветлите нијанси толку глитерот не се познава. Ова се течни мат кармини. Има и баш како кармин исто вакви светликави, само се хидратантни и се по металик.
Си ја купив и пудрава , дали некој ја пробал? И на средството за миење лице решив да му дадам шанса Нијансата ептен си ја погодив , пудрава е покривна ама не е пре мат да изгледа како маска на лицето. Содржи хијалуронска киселина ми рекоа На пример unlimited ми беше ептен мат а веќе не ми е премасно лицето зима особено.
Јас од кико имам неколку работи. Соленки се со цените, но поголемиот дел од стварите стварно вредат. Сум купила неколку моливчиња за очи, ајлајнер, руж, лабело, пудра, четка и сите ствари се покажале топ.