epa ako IMA moze ljubezno da kazes kade da se obratam neli? nova sum na sajtov a bidejki ti si non stop vklucena mozes da me upatis vo koja od temite da pisam taka????
Прашањето ти е да ти го дадат бројот на Вики од Чаир така? Гледам веќе си прашала! Можеш 100 теми да отвориш, ако некој незнае да ти одговори или пак несака да се открие дека е од таа населба, тогаш нема да ти пише така?
ne tuku drugarka bara nekoja koja sto zivee vo cair a baraat cimerki prvo prasaj pa potoa donesuvaj zaklucoci pozz i neznaci deka ako si videla deka sum pisala za VIKI deka za toa otvaram tema drugpat ne se pravi MNOGU pametna i mozokot iskoristi go so poln kapacitet
Побарај малку низ темите и ќе најдеш obrazovanie/baram-cimerki-t2739/?hilit=%D1%86%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B8 И не се замарај колку го користам ја својот мозок, овдека незнам дали јас сум таа што згрешила или ти. И некако преголема случајност ми е да го бараш бр на некоја гледачка или нз бајачка од чаир и другарка ти да бара цимерка, мислам дека тоа беше само да се извадиш али ај ќе речеме дека е така, да речеме дека си го искористила мозокот со полн капацитет и си знаела да се извлечеш