А да не изигруваш екпериментално глувче и да си земеш нешто веќе доволно добро покажано и докажано на пазарот, како на пример Хербалајф ? П.с. не работам за нив, иако така делувам, само користам многу нивни производи и сум презадволна
а од хербалајф се слабее ли?го имаш ли пробано? инаку јас веке го порачав La 121 и утре треба да го земам па ке пробам ако има ефект ке ви кажам...
Значи ... За мене шејкот од хербалајф е најдобриот производ на пазарот. Јас пијам само еднаш на ден зошто не сакам да слабеам (180цм,61 кг) го пијам само за да ги внесувам сите состојќи кои ги има. Сестра ми веќе со години го пие два пати на ден, во замена за доручек и вечера и навистина има резултати. Го пиеше во бременост, за време доење, а после 8миот месец на малиот и на него ќе му дава, значи ОДОБРЕНО ОД ДОКТОР. Е сега, шејкот е навистина добар не само за слабеење, како што реков јас не слабеам, но сепак имам огромно подобрување на здравјето како на пример, редовен и нетолку болен циклус, намален вагинален секрет (бело прање), редовна столица, чистење на лицето, исчезнување на болки во желудник и уште многу други работи
Све се ова лажги со опашки. Се знае за слабеење исклучиво здрава исхрана и вежбање е најдобрата формула. Доколку јас внесувам доволно протеини, витамини и растителни влакна преку храна воопшто не ми се потребни шејкови.