Супер парфеми ми се овие.Користев 2 од овие ама не знам кои беа зашто одамна беше.Задоволна сум, дури и ги заборавив.Фала што ме потсетивте да идам да си земам
La Rive Instinct - Lacoste Inspiration Спојлер го добив на подарок, убаво мирисаше, и ме потсети на убаво поминати времиња
Вака сега јас пред едно 2-3 години купив ист ваков и да ви кажам дека сум презадоволна.Го зедов за една смешна цена од 300 денари.Беше многу траен и мирисаше преубаво.
Моментално го имам La Rive Sweet Rose - Cacharel Amor Amor. Го добив на подарок и во однос на трајноста не сум за доволна. Едвај половина час дали трае За сличноста неможам да коментирам бидејќи не сум го користела оригиналот.
И јас си земав вчера ваков, али никако неможам да најдам на кој е копија :/ А искрено многу сум задоволна вчера попладнето се напрскав и денес еве уште се осејка
Ги имам овие два парфема, одлични се. Имаат прифатлива цена од 360 денари за 90ml, неочекувано трајни ми се погодија и двата, и многу убаво мирисаат. Од мене имаат чиста 10 :up: LA RIVE - CASH WOMAN, копија на Paco Rabane - Lady Million LA RIVE - LOVE DANCE, копија на Escada - Rockin Rio
Го има некој користено LaRive Donna (копија на Dolce&Gabbana Light Blue) ? Пред некое време во парфимерија ме шприцна и првиот момент многу се осеќаше на лимон и не го земав, ама кога се вратив дома се тргна тој јак прв мирис на лимон и почна да мириса преубаво Сега пак мислам на него Ако некој го користел нека пише какво искуство има
Ги имаше во Ким парфимерија, во Ариетте во ГТЦ, ги има во Сарантас на Јаја Паша (во близина на Пренди) а мислам дека имаат и на други места од истава парфимерија...
Јас го добив на поклон парфемот Love Dance, и можам да кажам дека сум задоволна. Супер мириса, погоден е за летни денови, и трае.