За овие парфеми дознав од форумот. Пред некој ден влегов во една парфимерија и таму имаа избор од околу 15тина ла рив парфемчиња. Оние од Escada, Lady Million Paco Rabanne ги препознав и и велам на продавачката кажи ми другите чии копии се. И кутрата се најде неспремна, едвај 2ва кажа и го гледа la rive very me и вика е овај е Very Valentinо. Ау колку се израдував, немаше тестерче од него ама толку сигурно делуваше и си го купив. Кога го отварам, врска нема...и прочитав тука дека тој е Versace Versus Donna Не смеам да го прскам, мажот ми главоболки имал од него...
Во која парфимерија, јас во неколку прашав, не држат женски, само од машките......[/quote] Во Рима парфимерија во Бисер-Аеродром ако си од Скопје,а ги има и на една тезга на зелен пазар каде што продава една женичка.
Во Рима парфимерија во Бисер-Аеродром ако си од Скопје,а ги има и на една тезга на зелен пазар каде што продава една женичка. [/quote] Фала многу!!! Ке видам прво на зелено пазарче, сигурно се и малку поефтинки.
Фала многу!!! Ке видам прво на зелено пазарче, сигурно се и малку поефтинки. [/quote] Разликата во цената е некојси 20-30 денари ,само што на зелено пазарче на тезгите имаш поголем избор,и понови парфеми а во Рима можеш да ги најдеш постарите,што ги нема на пазарче.
Јас го имам и супер е. Супер копија навистина и солидно си трае. Кога сакам да мирисам на омилениот мој Light Blue а не сакам да си трошам од оригиналот, си прскам од овој. Знае некој дали има на нет список со овие парфеми за да видам кој чија копија е?
тууу...ама сум била неинформирана! Од тука дознавам дека има вакви парфеми, прв пат ги гледам. На списокот гледам дека го има мојот најомилен - Armani Code (La Rive Amore Di Notte - Armani Code). Го има ли некоја од вас користено? Јас го купив од Економик-парфемите ама воопшто не личи на оригиналот. Прочитав дека се продаваат на зелено пазарче, сеуште ли ги има?
http://www.google.com/search?hl=en&q=la ... B340%3B340 чија копија е парфемот? преубаво мириса,а и долго трае! го нема на листата
Јас пред некое време си го купив овој, мириса убаво, пролетно како што барав во моментот... но не трае ни 5 минути баш се разочарав.