Madame in love прекрасен е ! Целосно се пронајдов во парфемов, а дури сега прочитав чија копија бил...
Збор два за парфемчево ако го кристела некоја? Го има на попуст сега во ДМ за некои си 350 денари Или пак за ова? Трајни се?
Го имав овој многу е убав и има мирис на шумска јагода.Многу е траен.Го добив на поклон за матура од една тетка. .
^ Преубав е Го користев летово и сега кога и да го мириснам шишенцето ми буди спомени Траен е, мириса свежо и лесно, воопшто не е нападен
Ги имам пробано, и двата парфеми се трајни, сега не цел божји ден сепак се копии ама неколку часа траат. Толку им е цената не се на попуст. La Rive Cashmere е копија на Casmir Chopard, ориентално ванилест мирис, за есен, зима сезона според мене. Вториот La Rive Madame in Love е копија на Gucci Flora by Gucci, цветено свеж мирис баш за пролетно време.
Овој го имам,убаво мириса,само не можам да го најдам во списокот за да видам чија копија е.Знае некој?
Pearl е копија на Mexx. Simoncelicius се извинувам сум ти го погрешила Cashmere не бил копија на Casmir Chopard туку на Prada-Candy бар така најдов по нетов, а мене ми мирисаше на Chopard кога го шприцнав да го пробам. Ќе направам мини список на дел од парфемити кој ги нема на списокот од Лудото, она што прогуглав кој чија копија е. La Rive Beauty you - Christina Aguilera- Royal Desire La Rive CUTÉ - Chloe La Rive Moon - Hugo Boss - Boss Nuit Pour Femme La Rive New Love - Puma Red Woman La Rive Cashmere - Prada-Candy La Rive Pearl - Mexx La Rive Lady Diamond - Lady Gaga - Fame La Rive Emotion - Calvin Klein - Euphoria La Rive New Woman - Christina Aguilera - Christina Aguilera La Rive Angela Colletti - Roberto Cavalli - Roberto Cavalli La Rive X.LOU - Marc Jacobs - Lola La Rive So Love - Donna Karan - Be Delicious La Rive LR Sense - Escada - Especially Ако е можно некој од модераторите може да ги вметне во списокот на Лудото па се на едно место да биде.
Јас сум се запрепастила колку може поефтин парфем да мириса толку убаво и да трае толку долго.Баш овој го земав.
Првиот е копија на Carolina Herrera 212 Јас би сакала да го купам оригиналот, ама да соберам пари прво Инаку машкиот парфем Carolina Herrera 212 е.....убедливо најубавиот машки парфем кој го имам сретнато . Мирисот е фантазија Сега за сега ќе се задоволам со копијата, сакам да прашам во која продавница можам да ги најдам La Rive парфемите? Ги има можеби во Golden Rose?
досега овие сум ги користела,баш ми се допаѓаат што се трајни и ефтини дури и кога ке ја исперам маицата уште ми мирисаат
Ги има во ГолденРоуз,но ако не можеш да си го најдеш бараниот парфем,можеш до некоја друга парфимерија да поминеш,затоа што има.Во последно време ги има и тоа многу.