Овој мојов кој го имам е околу 400 и нешто не се сеќавам точно, го купив во Дм пред неколу месеци. Инаку е копија на Dior- Candy
Девојки ме интересира чиви копии се овие 2 парфема мислам дека овој queen of life e копија на la vie est belle ама не сум сигурна.
Јас си земав моментално Love dance по намалена цена 220 денари,вие по колку ги зимате ,кај нас тука на намеление е тој ,madame in love,for woman и по 320 денари lady diamond i pearl
Таман сакав да се пофалам дека најдов копија од Armani Si, тоа веќе цел форум знаел за парфемиве па дури и посебна тема имало Доста се слични на оригиналите но мене не ми се баш трајни. Како и да е, за таа цена мислам дека се океј колку пари толку музика нели. Сакам да ги купам копиите од LA vie est Belle и Black Opium, да се прскам за на работа
убави се парфемите, ми се свиѓа што траат. Имав еден од La Rive Cash се викаше баш коа песната кеш кеш беше актуелна, ме имат умрено од заебанции, ама убав беше парфемот, сега не можам да го најдам :/ Еден од La Rive во сино-жолто-зелено пакување со дрвце нешо, и тој е убав исто
Кој од парфемиве е копија на LA vie est Belle? Паковка нешто ова она? Да си го најдам, оти прекрасен ми е тој парфем
Ако скролниш погоре на странава ќе видиш цитирано мислење од Мишела кај шо е спомнат парфемов и плус имаш сликиче.
Овој парфем од La Rive сто посто го имаш во ДМ, немаат они избор од од овие парфеми, само два/три имаат, цената им е околу +/- 360 ден. Ако го начекаш на попуст се сеќавам лани околу нова година 200 ден. беше. Парфемиве ги имаш и во прафимерија Рима во ТЦ. Бисер, ги имам видено и на Бит пазар.
Овај е преубааав ми се потроши и нигде не можам да најдам сега Овај со мирис на јоргован е бомбонче и сеуште го имам А го користам овај ми е хит моментално и најубаво мириса..
Ај еве да си кажам јас. Штотуку ја купив копијата на Lancome La Vie est Belle и сум благо разочарана. Премногу пудрест и воопшто не наликува на оригиналот. Траен да, за разлика од другите ама се отрув веќе носот ме штипе ненормално палченадоле.