Мене овие парфеми не ми се трајни. Имам неколку пати добиено на подарок, мирисите се убави но јас ги чуствувам по едвај половина час.
Здраво Фемини, Ве молам ако некоја знае каде можам да го најдам БАШ овој La Rive Look Of Woman - PASTEL. Или барем, да ми кажете на кој е копија. Pleaseeeeeeee )))
Дали некоја го има користено парфемот Ла рив touch of woman? Дали е добар и траен? Видов дека го има во Веро и од 30 ml, па ако е добар да го земам.
Ќерка ми го доби како поклон преубаво мириса. Летен е, топ ноти му се кокос, праска.. Не е многу многу траен, но сепак задоволително, ме интересираше дали можеби знаете чива копија е? Не го најдов нигде...
@Norah Jones Miss Dream го имам користено. Ми се допаѓа и е подолготраен. Donna исто така ми се допаѓа. Cash for women не ми е баш толку долготраен како овие. За сега само овие ги имам користено.
Јас моментално го користам овој, навистина прекрасно мириса но мислам дека кога го купив како повеќе да траеше сега некако слабо го чувствуваат околу мене
Јас ги имам Miss Dream и Fleur de Femme и подолготрајни се од другите. Donna има многу слаба трајност, а исто и Woman.