Не сум задоволна од овие парфеми. Ама воопшто не се трајни. Почнав да купувам Тесори д'Ориенте и сум задоволна. Пробав до сега 4. Следно ќе купам некои други евтини па ќе пробам.... Преку глава ми е од плаќање дебели цени за парфеми кои не се со ост квалитет како од странство. Конкретно од САД.
Не се лоши, ги имам La Rive Cash Woman и La Rive 2Love. Мирисот е многу сличен, да не речам ист, со оригиналните. Не се многу трајни, но за носење во ташна се супер
Предлог машки парфем од La Rive? За маж ми сакам некоја евтина варијанта да земам за секојдневно, но убаво да мириса.
Cash го имам подарено и стварно преубаво мирисаше, долготраен е и многу е јак парфемот. Ако сака јаки парфеми, мислам дека би му се допаднал. Само за овој период не мислам дека е баш. Ги гледав сетовите дека им се на попуст во некој маркет деновиве, мислам во кит го беше, види си тестери, не знам кој е полесен мирис за периодов... За овој зборам.
Го има овој од сликава кај нас? La Rive - Fleur de femme (во случај да не се гледа сликата). Ако некоја го забележи некаде, ве молам тагнете ме.
Побарај по парфимерии, инаку го имаше во Ramstore ама кога го земав тоа беше пред 2 години, сега го немам видено. Ама ако го видам некаде ќе те тагнам. Инаку пробај копија на Poison Girl Dior од Parfen можеби мириса слично бидејќи и овој се претпоставува дека е како некоја копија на истиот. Пробај го овој.
Штета ако е повлечен од продажба, преубав беше. Го барам и јас веќе некое време ама никако да го најдам ниту по маркети, ниту низ некои помали парфимерии. Бит Пазар ми е последна надеж, само ете немам кога да отидам натаму.
Најубав од сите La Rive, па и доста траен, многу комплименти имам добиено за парфемов. Не знам зошто не го носат, многу поубав е од Touch of Woman кој сегде го има...
Пишува дека cè уште е во продажба, па штом не е discontinued значи вреди да се запне за да го најдам. Не се откажувам. Ако успеам да го најдам некаде ќе пишам и јас.
Во ДМ забележав нов мирис кој е прилично добра копија на My way од Armani. Го пробав баш на рака, дури и изненадувачки долго се задржа, планирам да си го земам.
Во ГТЦ го гледав пред два-три дена. Баш е убав, ко за овој период е. Мене многу ми се допаѓа мирисов.
Погоден е за зимскиот период или повеќе летен е? Кај го купи? Јас само истите 2-3 вида парфеми ги гледам по рафтови, не сум го забележала овој. Овој само стално секаде го има.
Искрено не знам за кој период е повеќе, доколку знае некоја друга членка нека каже, јас не знам да опишувам мириси Во дм го купив но пред 2-3 месеци, и јас ретко го гледам па затоа си купувам по повеќе парфеми