Има , да Има две три нијанси мислам https://elenafarm.mk/product/la-roche-posay-toleriane-sensitive-le-teint-creme-medium-50ml/
Zdravo. Dali kremata La Rose Posay Cicaplast Baume B5 moze da se koristi sekojdnevno za hidratacija i odrzuvanje na koznata bariera kako obicna krema za nega na koza, i dali bi imalo nekakva steta ili negativen efekt dokolku se koristi dolgorocno, duri i koga kozata nema narusena bariera ili nekoj konkreten problem. bidejki ja koristam podolg period i mnogu mi odgovara, ednostavno sovrsenstvo e! Istoto prasanje vazi i sa La Rose Posay Cicaplast Baume B5 spf 50, dali bi mozela da se koristi sekoe utro? Blagodaram odnapred.
Дали за мрсна кожа може нешто да ми препорачате од овој бренд, буквално се што сум пробала ништо не ми се погодило.
Ок е, нема никаков негативен ефект, но знае да направи проблем со шминката. Исто така не хидрира доволно, барем за мене, па ја користам само навечер. Оваа крема ми е ново откритие за преку ден. Лесна е, хидрира, а имаат многу сличен состав. Моментално е во Elloxy на попуст, така што со цената се тука некаде.
Ti blagodaram! A dali teksturata e slicna? Bidejki ne mi se pogodni gel- teksturi ili onie lesni kremcinja, ne gi cuvstvuvam ubavo na koza. Ja koristev edno vreme La Rose Sensitive ama ne e toa toa. Ovaa na La Rose Cicaplast mi e bas pogodena i teksturata e preubava, sakam nekoja si takva ama za sekojdnevna upotreba...