Добра е оваа супер што си ја земала. На новата верзија пишува B5+ и ја смениле формулата ја упропастиле.
Па не знам ми треба за тетоважи таа има спф50 Навистина помага цицапласт обичната за акни низ телото. Се повлекуваат. А и цена приступачна за сите.
Јас cicaplast ја земав за иритирана кожа од изгореница. Цел врат и беше изгорен на ќерка ми, два дена ја мачкам скоро се се повлече. Воодушевена сум искрено
@The Unicorn Јас го купив за иритирана што ја имаше ќерка ми на вратот, жар црвена и беше. По 2 дена мачкање скроз и помина , а ми беше страв дека и лузна ќе и останеше. За акни го немам пробано ама ете доста го фалат.
А како ја користите точно? Пред или после крема за лице? Малку не ми е јасно, некаде пред, некаде после крема пишува.. (за Цицапласт прашувам)
Јас вчера ја купив, заради сувост на образите. И јас како тебе прочитав збунувачки информации ама решив да ставам прво од цицапладтот на образите и над неа хидратантна крема. Немав некој wow ефект ама рано е, иако не планирам секој ден да мачкам туку 2-3 пати неделно заради тоа што читав дека може да ги запуши порите и да направи акни.
Од која линија да земам за чистење лице (и од шминка) за чувствителна/мрсна кожа? Често имам по некоја акна и лузни
Да, јасно дека е самиот продукт е крема ама јас прво го нанесов самостојно и се загледав видеа после тоа каде што препорачуваат да се стави само на критичните делови и после да се нанесе хидратантната крема што вообичаено ја користиме.
Effaclar линијата е за мрсна кожа. Од истата линија имаш гел за лице effaclar H се вика, тој е за чувствителна мрсна кожа. Можеш и ефаклар дуо да ја земеш