секогаш различен стајлинг , секогаш нешто ново .. некогаш и многу интересно .. тоа е лејди гага... таква е бидејќи сака да биде различна и поинаква од другите.. многу почнаа да ја имитираат... сепак една е гага
Модна икона може да се рече дека е Викторија Бекам, Ева Лонгорија ама Гага Какава модна икона , како вознземјанка е. Респект за тоа што не имитира никој има свој стил да го речам, си живее во нејзин свет и ич не ја боли за другите што ке речат, ама далеку е тоа од модна икона. Тоа е шоу облека и никој во реалниот свет не би ја облекол. Едниствено можи некој ден кога би се преселила на Марс.
Модно промашување. Не знае ни за м од мода таа, само некои облака глупости да се напраи фаца Многу ми е одбивна, со тоа костумите неможе до сцена да се однесе
Шо е грда,грда е (ми се чини носот дека ептен и зафркнува се),плус е ко некој костур.Тоа шо се носи така ок за неа,сака да е поразлична од сите,ама сепак е промашување и не е модел на кој би требало да се огледаат младите.Никогаш не би облекла тоа што таа носи.Мислам,никој нормален човек не би.На почеток беше ок да,ми се допаѓаше многу,ама потоа се расипа!
И тоа какво промашување. Ако веќе сака да биде единствена во тоа што го прави, барем нека го прави тоа подобро, а не вака. Сака да нема никого како неа, да биде најдобра, а всушност е најлоша(според мене). Песните и се добри, барем во нешто е добра. Овие комбинации, тотален промашај. Spoiler Wake up Lady Gaga!
Девојкава ми е ужасно грда, пред се има добри песни, но стајлингот, спотовите и се преужасни, а понекогаш и грозни . Јас со вакви комбинации од дома не би излегла, а камоли да се појавам во јавност !
Потпис. Симнувам капа за тоа што прави хитови и и се наоѓаат на врвот на топ листите, ама тоа колку е грда, колку ужасно се облака. Ако сака да е уникатна,не треба да е грозна - дефинитивно модно промашување
Би сакала да ја видам Гага еднаш без шминка добро само румел и црвен кармин, црна маица, беж панталони и беж сако. И да ,кратки црни чизми. Е тогаш ќе биде навистина ЛЕЈДИ гага. А не се прави тука со месо врз неа со стотици железа на неа.
http://www.crnobelo.com/images/stories/ ... ite-15.jpg Па сепак овде е така понормална За модна икона Лејди ГаГа нема шанси
Разбирам дека секој се труди да си го најде своето место под небото и сака да биде уникатен и препознатлив по нешто свое,но нејзиново е претеризам.Музиката не и ја оспорувам,има добри песни,лесно се памтат и доста певливи,ама за стилот нејзин немам коментар.Далеку е од модна икона
Грозна ми е. Не ми личи на човек. Значи, лично мене. И на прашањето за темава, таа би била модно промашување, апсолутно.
Модно промашување! Воопшто не ми е убава за гледање, нема убав глас и не е талентирана! Освен во Poker face што имаше направено панделка од косата, па видов и уште неколку девојчиња низ градов со таква фризура, другото- Нема како да го привлече вниманието па се шета наоколу со фустани од живо месо. Бљак! Песните не и се лоши, има хитови, ама се трудам да не ги гледам спотовите зашто после тоа веќе не можам да си ја слушам песната со истиот жар како претходно.
во последно ми е ептен одвратна ама типкава има мозок сватила дека треба да е уникат за да успее во шоу бизнисот тоа да а иначе убава ми беше кога се носеше во стилот на pocer face.. како шо е во спотот а сеа