LADY GAGA модна икона или модно промашување?!?

Discussion in 'Мода и стил' started by rossonerka, Oct 21, 2010.

1. Lemonade

Lemonade Истакнат член

Модно промашување дефинитивно. :puke:

2. lili....sweet

lili....sweet Истакнат член

модно промашување ...сто посто... :envy:

3. Jas-sum-toa

Jas-sum-toa Активен член

Најголемата Модна Икона до сега. :) вие мислете што сакате,без навреда,но таа е единствена,без копија.! Ја Сакам :*

versgirl likes this.
  4. meow22

meow22 Истакнат член

Ох, таа не е личност според мене, туку фантом, ја купија: и`дадоа слава, а за возврат им беше експериментално глувче... штета за гласот што го има.

5. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Не ми се допаѓа, само добро пее.

6. praski4e

praski4e Популарен член

Лејди Гага според мене е модна икона таа има изградено свој стил што никој го нема и никој не копира,а секако и не е некоја лепотица пак од друга страна и мора некако да привлече внимание од публиката и затоа е екстравагантна и сите ја сакаат поради тоа што е таква.

versgirl likes this.
  7. versgirl

versgirl Активен член

Lady Gaga si ima svoj stil .... Po moe mislenje mislam deka e modna ikona zatoa sto prekrasno se oblekuva ... mene mi se dopagja zatoa sto e porazlicno od oblekite na drugitee slavni licnostii :)

8. B-I-B-A

B-I-B-A Истакнат член

Модно промашување.

9. Blondy-07

Blondy-07 Активен член

Модно промашувањее !

10. Blondydevil

Blondydevil Истакнат член

Модна икона, во никој случај ! Секси, ни најмалку !
    Уникатна, моќна, необична, храбра, единствена, тоа да, дефинитивно ;)

Мене лично ми се свиѓа баш поради тоа што е различна и што привлекува внимание насекаде.

11. tea4e

tea4e Популарен член

Најголемо промашување...ДЕФИНИТИВНО! :puke: :puke:

sweet-star likes this.
  12. sweet-star

sweet-star Популарен член

Самата помисла дека Лејди Гага е модна икона,е смешна.Модна икона значи да имаш стил,свој и на кој многу ќе се огледаат,нешто што е убаво,а не да носиш лименки на глава,фустан од месо и штикли од 50 цм со непознат облик. |(
    И до тие што рекле дека е уникатна,точно е,единствена која се облекува вонземјански,но вие не знам каде гледате убавина во овие костуми во кои не може да оди! :^)

13. SweetChild

SweetChild Популарен член

Има уште леб да јаде до модна икона...Катастрофа е.

14. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

За мене Гага дефинитивно не е модна икона повеке е девојка со ексцентричен начин на облекување.
    Не можам да кажам дека е и модно промашување бидејки облеката што ја носи не е секојдневна па да каше човек дека лошо ја искомбинирала или дека не знае да се облече,него се приметува дека нарочно носи такви парчиња на себе да биде зборувано за нејзе после секоја појава.Јас мислам дека нејзиниот начин на облекување е повеке за публицитет отолку ради некаква мода.

15. GoodGirl99

GoodGirl99 Активен член

Модно промашување дефинитивно!!!
    Одвратна ми е. Тие шо ја сакат не можам да сфатам шо убајна гледат во лименките и целофаните шо ги носи на неа. Она е патетично!! То шо се облеква во некои моменти ко бездомник на улица шо нема пари леб да јади, а на некои моменти ко вонземјанин то го викате стил?? :tmi: Без навреда!! Јас мислам то шо се облеква онака вулгарно го прај за да привлечи внимание од светот и медиумите. Друго објаснување немам. :x

16. Blondydevil

Blondydevil Истакнат член

Не гледам убавина, далеку од тоа, никогаш не би се прославувала на тој начин :)
    Ми се свиѓа тоа што е поразлична, не копира и што е храбра, ја сакаат, популарна е, има огромни хитови, ретко што некој обичен пејач, па колку и да има моќен глас, би го постигнал. Тоа сакав да кажам :)

17. girl.9

girl.9 Популарен член

пластична е целата уфф ми се гади кога ќе ја видам :puke:

18. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Секој човек си има свој стил на облекување.Не значи дека ние ако не го свиѓаме стилот на Гага и наштот да го свиѓат.Можеби многу луѓе и нашиот стил не го свиѓаат ама не кажуваат јавно.Така да јас мислам дека Гага е модна икона.

19. francais

francais Популарен член

Не сум против тоа дека со секоја нејзина комбинација стои порака. Сигурно го паметите оној „фустан“ ако може така да се нарече, од месо. Кога можат другите да носат бунди зошто некој да не носи месо на себе? Но, таа не е платно за сликање па на себе да ја искаже филозофијата на нејзиното постоење. Сепак, различни луѓе, различни светови. Секој има свој вкус.
    Мене лично воопшто не ми се допаѓа, како и на повеќето вас. Сметам дека тоа се повеќе го прави поради внимание. Ники Минаж и Кеша пробаа на некој начин да ја копираат но не. Таа е единствена и уникатна.

20. OohLaLa

OohLaLa Активен член

Вака како што ја гледам како се облекува според мене е модно промашување ... Вака се облекува за да привлече многу големо внимание од публиката .. но мислам дека добива само лоши критики. Но на некој пак им се допаѓа нејзината храброст за експериментирање во модата ... иако мене не.