Секој има свој вкус,не е мое да судам,но според мојот е промашување.Повторувам,несакам да вреѓам некој,можда некому мојот стил не му е убав,но...
Lady Gaga е само личност која сака да си биде уникатна Мора да се признае дека влијае премногу врз модата во рамките на цел свет Но во секој случај МОДНО ПРОМАШУВАЊЕ!
Креативна и уникатна јесте,ама воопшто нема некој стил,елеганција...Едноставно не личи убаво и дамски. За мене е големо промашување
Едноставно незнам што бара гага во мода Дефиниивно е најлошо облечена ѕвезда(ако може вака да се нарече) евр
Спаѓа во браншата на модна икона, бидјеќи тоа претставува дел од нејзината работа. Ексцентрична, уникатна и препознатлива по стилот. Тоа е се дел и од успехот. Зар некој ќе и обрнуваше толкаво внимание ако се облекуваше најнормално, обично, нешто што сите можеме да го носиме?
Јас како што знам нејзина професија е пејач/текстописец евентуално ,од што следи дека треба да привлече внимание со својот талент како пример Бијонсе, Шакира,Адел... тие си се облекуваат најнормално а имаат привлечено внимание Е сега ако таа неможе да привлече внимание со пеење и има потреба да оди гола или во којзнае какви матријали(месо, жици и сл) тогаш нејзината професија не е пејач туку нешто друго(далеку и музика и од мода) Според мене ,па сега секој си има различен поглед и различен вкус(во смисла чуство за убаво, невр мајнд ме свати валјда во кои контекст е вкус)
јас ја обожавам Lејди Gага,значи многу е поразлична од другите,никого не копира туку си има свој стил на облекување,добро нејзиниот стил на облекување е малце чуден ама тоа си е нејзин избор.Mене многу ми се допаѓа,а освен тоа има и многу убав глас и според мене таа е модна икона,и да надополнам таа не сака да привлече внимание со своето облекување,туку таа привлече внимание со своето пеење.