Јас неможам да го сварам тоа створење. Премногу е тоа за мене и воопшто не е по мој вкус. Тоа бегање од реалноста и таа ексцентричност ми е чисто модно промашување. Толку е невкусно нејзиното облекување а таа ми е толку неженствена и антипатична
"FASHION DISASTER" што е многу многу е, посебно желбата да се биде во центарот на вниманието по секоја цена
Срам да ви е! Јас порачав 10 кг свинско,10 кг јунешко и нешто ситно пилешко,карнерите сакам од пилешки гради да ми бидат! Мода икона!
Само за да привлече внимание и да биде озборувана тоа и е целта за да достигне до слава а и баш и функционира инаку прав моден промашај
далеку од модна икона, блиску до модно промашување. кога се појави се ми беше ок, некое освежување, не знам ти што, али веќе претера. господ знае што е следно.
Креативна да, и затоа доста ја ценам али далеку од модка икона. А инаку читав некој рече дека грда и била, облека ја носи така за да го одвлече вниманието од лицето шо и до некаде е точно, ама некако кога се појави со Just Dance не ми беше мене уопште грда, туку напротив беше до некаде симпатична плавуша. Али од преголема желба да биде единствена и униткатна мислам дека ја претера. На почетокот иако некои креации да кажам беа необични мене ми беа океј, али овие сега.. И сега баш приметив дека во Judas првпат ја гледам во фармерки или панталони шо и да е.
Уникатна- да Креативна- да Модна икона- НЕ! Воопшто не ми се допаѓа нејзиниот начин на облекување ми изгледа преконтровезно и дури и вулгарно... Открива многу не ја разбирам, мене убав изглед ми е нешто едноставно, креативно, но убаво... А инаку јас не разбирам како може да биде толку популарна кгоа ни глас има, ни лице има ни ништо... Кој знае колку козметички студија и стилисти работат на нејзе. Инаку јас побарав слики од нејзе без шминка значи каква е ваква останав побарајте ако сакате не можам да постирам не ми излегува... Инаку единствено нешто за што од мене има респект е нејзината искреност. Како искрено кажува дека пушела трева кога ги пишувала песните (не е ни чудно мислам: When he calls to me, I am ready I'll wash his feet with my hair if he needs Forgive him when his tongue lies through his brain Even after three times, he betrays me ) Не знам дали сум само јас ама стиховите и се без врска... Исто така признава дека била на рехабилитација, дека се пијанела тоа е нешто што го прават повеќето,но не се признава.
За некого може и икона е Уникатна ми е ,иако ја поврзуваа со Мадона и некои др. како ги копирала,но со нејзе почна онаа трнасформација,повеќето изведувачи да експериментираат. Интересна е за гледање (спот) исто и за слушање...не за џабе сите песни хитови и се,а и Бијонсе со нејзе песна напраи...знае каде лежат парите.
Дефинитивно модно промашување.Се облака ко лудача само за да привлече внимание, одвратна ми е.Има убави песна ја слушам али одвратна ми.