Го имам Khamrah. Уште немаше во Македонија кога ми го подарија. Ми се допаѓаше ми мирисаше како на виски. Сега ми се гади од него, еве го на пола е шишето.. не го користам затоа што претераа сите со него. Влези негде сите се со тоа напрскани.
Мене најомилен ми е Yara розевиот, сега си купив и масло Yara од истиот, мириса доста поинтензивно од спреј парфемот. Скоро го земав Qaed Al Fursan Unlimited, белиот, мириса на кокос и ананас, убав летен кремаст мирис но не е траен. Исто и Khamrah qahwa го купив на попуст но не сум го тестирала бидејќи е зимски парфем.
Ја послушав @jarec6 го земав lattafa yara tous. Парфемот е ненормално добар, летен, траен и има силна проекција. Би го опишала како 70%манго 30% кокос. Ептен ми се допадна, ептен, презадоволна сум
Од Жирафа мол де, косовска е страната Коректни се, брзи, фискална праќаат. Задоволна бев. Најевтини им се овие Латафа, мислев fragrance.mk се најевтини, ама не биле.
А my way да го пробаш? Мислам оти ќе ти се допадне. Некако те душкам од тука, ќе да си моја крвна група