Верувам. И нема да мрднат тие маички со носење.. За 1000-1500 денари сум правела прекрасни комплети. Јас имам и картичка за попуст кај нив уште од пред години, кога децата ми беа помали. Со неа на секое пазарење имам попуст. А во месеците кога им е роденден со таа картичка добивам уште поголем процент попуст. И без разлика што децата веќе се пораснати и не носат детски броеви, ми рекоа дека тој попуст сеуште ми важи.
Jas neknizemav od waikiki dolna maicka sob so mina I na etiketata pisese 350 den a cena 350 den a cena so popust 150 den I vikam bozee ovie ne se normalni 350 den da dadam za dolna maicka epten preterale so taa cena
Јас дефинитивно веќе овде не влегувам. Па дали се нормални со цените? Денес влегов и толку, нема шанси Секаде има поскапување да, ама во останатите бутици го нема како кај нив. Ај барем квалитет да нудеа, катастрофа а цените апла дувани.
I jas dojdov na temava da go pisam ova. Preeska bev i krajno sum razocarana. Samo edno dzemperce mi fati oko i bese 1500 denari. 1500! Ocigledno premnogu si se precenile
Јас сум задоволна од квалитетот. Но не сум купила во последно време ништо затоа што многу слаб избор има во Ист гејт
Јас не сум, кога беа долен дел тренерки до 400,500 ден ок ми беше, ама сега 1000 ден, или џемпер за маж ми 1600, кошула 1800, а квалитетот за таа цена не ми е ок.
Јас сега бев баш и се изненадив од цените. Дуксер со Мики Маус беше 1800 денари, јас сфаќам дека е Дизни ама малце се занеле. Обични тенки џемперчиња по 999 беа, поубавите 1450.
Еден како малце пократок но широчки? И на ракавите имаше мики мауси? Или еден долг? Значи стварно одлепиле. Обично купувам на попуст зашо реално не ми вредат за цената, а и ретко да ми се свиѓа нешто.
Според мене квалитет нема, а се лажам да купам понекогаш кога морам од Битола. Кошулите како чаршави, се туткаат како да си ги пикал ај да не кажам каде. Пантолони машки одма белеат. Фармерките ми се шират после едно носење. Само еден шорц ми се погодил, е него го изнаносив години, купен уште кога го отворија. Цени - не вреди ич да купиш за цената. На толку конкуренција не знам зошто толку високи цени држат. Попрво би купила од Синсеј, Кроп и ЊуЈоркер. Слични парчиња, се наоѓаат за џабе пари со вистински попусти и поквалитетни. Или од локални бутици. Котон ми е ист како Ваикики.
Долг е, напред има принт и ракавите му се шарени, има и верзија со looney toons. А ептен ме бендиса, ама не вреди за тие пари
Вчера бев во она во Сити Мол и си купив блузон на попуст.Има мали попусти на дел од облеката. Гледајќи ги редовните цени (ко Зара стануваат ) заклучив дека сега дуќаниве вредат да се посетат само кога има попусти.
И јас бев денес и се изненадив од цените. Комплет тренерки за деца иста, па на некои, дури и поскапа цена од зара. Јакничките се поскапи од зара…
Дали можеби виде џемперчиња која цена се? Онакви на копчиња, за девојчиња? Одамна немав влезено во Waikiki, синоќа влегов за да најдам џемперче на копчиња за ќерка ми. Сака шаренко како и до сега, имаше бебешко розево и темно сиво еднобојни. Тоа ни јас не би носела, потоа најдов тенко дуксерче на патент, со јуникорн на грбот, 1000 денари. Си помислив wtf? И го зедов, мерак и беше, ама за толку тенок материјал не вреди. Што направиле со цените, јас не верував додека не видов со свои очи. Блузички подебелки за син ми, лани ги земавме по 600-650, сега се 800 денари. Јакничките тенки по 1.800 Не е нормално ова
Vo east gate sum razocarana od vrabotenite. Sekoj pat po nekoja desavka ima. Od drug grad sum ne deka odam cesto.. nema vrska. Prviot pat koga otidov prasav ubavo, se izvinuvam ovoj model go najdov na eden raft, kade mozam da gi najdam drugite za velicina da najdam. Neznam baraj mi veli. Nisto ostaiv i izlegov. Vtor pat odam, dukser ko paltence za deteto cena1099 den so popust 599. Na kasa mi naplaka 799 zabelezav deka ne kupiv mn raboti a smetkata mi doljdr golema. Se brzav guzva imase aj tekov okej. Nekni odam. Cizmi 1050 den so popust 550. Mi naplaka 750. Tri raboti imac zemeno. Pak primetiv. I se vrativ tekov ivde edna cena mi naplakatr druga. Daj da vidam. Gleda i vika vreska e cenata. Kako vikam zakluci deka e greskaz na gornata i dolnata crvena e ista sifra i ist kod. Kako da znam deka gornata e greska. Izvinete greska e. Ne velam ova sekoj pat greska. Veli so karticka imas plateno kako ke storniram. Velam ako ti e polesno storniraj se. Nisto nema da zemam. Deteto nadvor se tegne, pisti me ceka. Rekov ke vratam se pa posledno neka e.