Preteraa oni so cenite 800 den eden par detski pizami toplinki 750 den a lani cizmite za rodendenot na kerka mi gi kupiv tolku otkaj niv a sega se okolu 1000 den a vcera na pazarot slicni pizami bea 500 den bluzickata sto I ja kupiv na kerka mi bese 300 den i helanki I zemav za 150 den a tamu edna dolna maicka me cinese 150 den a najinteresno bese na popust od 350 den na 150 den
Sho ım e na ovıe so cenıve,ne da preterale a kvalıtet nula, ne znam dalı samo mene no alıstata od tamu posle edno perenje ı bojata ja gubat Denes bev vo East fın ızbor ımase ama cenı prevısokı za toj kvalıtet. Aj bas naskoro ıdam ı za Istanbul pa ke vıdam tamu kako se so cenı..
Многу ги кренале цените, а квалитет немаат баш, порано знаев да купам некое парче дека ефтино, лани купив блуза беше 699 годинава ја гледам истата блуза 1299, џемпер 1499, мислам дека нема веќе да влегувам, палто 4499, барем од mango ќе земам за истата таа цена со далеку подобар квалитет
A za cenite vo site prodavnici na waiki e taka ili samo vo east gate? Deka posledno sum bila samo tamu, a predhoeno vo city mall bra okej ceni.
Многу се занесуваат со цените, не знам дали ја користат ситуацијата кај нас па ајде сега ќе удриме по народов ама дека е претерано, претерано е. Обична памучна еднобојна блузичка и закачиле цена 499 а под неа ѕирка цена од лани 199 ден. Да не коментирам за другите работи како сакоа и џемпери што мислам во моментов дека во Зара се поефтини, па барем Зара ќе ти е за тие пари Истанбул не се цените такви, беше мајка ми и имаше купено работи со прилично нормални цени, кај нас сезонава ниту сум ги сретнала истите работи ниту пак тие цени.
Многу непрофесионално постапиле со тоа што од прва одбивале да сторнираат дека платено со картица. Јас сум задоволна од вработените во Рамстор мол, само не ми се допаѓа што се на друга локација, претходната како попрегледна да ми делуваше. За цените навистина многу се покачени па купувам најчесто на попусти. За различните цени со црвено и на каса и јас имам приметено, па ако не сум сигурна за некој производ во врска со цената често прашувам на каса. Да губење време е ама за да не се чудам на крај кога ќе ми се соберат стварите со сумата на фискална прашувам, дека обично многу роба земам па да не се изненадам непријатно. Ама кога сум во брзање знам и да не ги заприметам точно сите цени, особено кога има многу гужва, е тогаш кај ќе прашувам, ако ми се најнеопходни ги земам, купувам и одма си одам.
@SelenaGomez Истанбул сега се вратив и јас, и искрено освен капчиња за нив друго не купив.. И таму се поскапени и тоа доста башка во оутлет бев Сега имам мерак до Врање само за тоа Пепко да видам
На новите од оваа сезона да. Меѓутоа посебно за деца секогаш се наоѓа од лански колекции за дупло поефтина цена