Сега бев, цените на попуст им се како редовните цени по други продавници Најдов нешто за децата по 500, 600 ден. на попуст Инаку разгледав пижами најтенки за возрасни, 700 ден. на попуст. Во Фротирка, Котон, Сара фешн ќе ги најдам за истата цена
Не знам стварно зошто така, јас за моево зедов блузички по 299ден исто и два пара дебели долни тренерчиња од тие што не се делат 799ден двата пара заедно :/ По другите детски продавници далеку беа поскапи цените
Можеби тенки, памучни блузички. Инаку, имаше тренерчиња по два пара долен дел гледав за внуката да земам, 2 години има ама 1.200 беа
Waikiki vaka ako prodolzi ke propadne ceni visoki i nekoj haos vladee neredeni alista nesoodvetno isfrleni sekade , em skapi em broj nemozes da najdes a na kompjuter pokazuva deka ima
Па, тоа што е неред е до муштериите. Вадат, гледаат и џиткаат кај стигнат, дури и на земја фрлаат. Јас вадам, ако ми се свиѓа зимам, ако не диплам и враќам. Тоа е до (не)културата
Isto ke namestam ili ako e za zakacuvanje si stavam u zakacalkata, ne sum bila svedok na nekoj idiot sto otvara gleda i kaj sto ke i tekne ostava inace lom ke pravam. Iskreno mislev deka izvavat roba i na kup stavat prodavackite ova eve posledna 1godina e vaka ohrid koga bev i letoto i bitola , za ramstor pa da ne zboram za haosot
Вчера баш гледам во Ваикики, оди продавачката и реди после муштериите. А, имаше ташнички и оние дрангулии за деца расфрлани дури и на подот. За Рамстор имам приметено како вчера бев за нешто да разгледам, не беа добро распоредени производите кај хемијата конкретно. Утредента пак влегов, исто си стоеше. Незнам што прават вработените, а ги гледам растрчани натаму наваму
Скоро бев, и веќе никогаш не би купила таму. Ги кренале цените до плафон мислиш нешто вау се..туку напротив квалитетот на робата им паѓа а цените зголемени . Немаат ниту нешто посебно ново, старите парчиња од лани сега ги продаваат по иста или поголема цена. Нека фала ,подобро ќе дадам повеќе некаде на друго место отколку таму.
Сега дека често идам за Косово претежно таму им купувам на децава, и искрено многу поефтино ми се чини, скоро две полни кеси платив 30€ во оутлетите. Конкретно чизмиве беа на попуст 12€ а тука 1400. Тренерки пиџами по 5€ комплети, блузони исто.. Денес во молот земав едно комплетче кошулка со фустанче и ај реков 1000ка нека си носи, кога тоа само фустанот бил 990, кошулата 850?? Претеризам...
Имаш во Призрен во Галериа Шопинг Мол.Имаш и во Феризај трговскиот што е на отворено.Во Приштина имаш повеќе во Гранд Стор,Ројал Мол,Индустирска зона,имаш и кај плоштадот кај што е хотелот Гранд карши кафичот Мисини неколку дуќана од лева страна е Ваикики улицата што е према католичка црква ако знаеш
Денеска бев во Ваикики во East Gate катастрофа е, целиот простор мириса ужасно на стара гардероба. Пред 5 години сопругот си купи сако од Ваикики во Турција на попуст за 1000 денари (наши) сега тука го гледаме истото како нова колекција за 3000 и нешто. Не вреди веќе да се влегува во Ваикики.
Nekni bev jas I vencinja mina bea namaleni od 250 den na 150 I vikam bozee koj bi Im dadel 250 den za edno vence preteraa so cenite veke oni