Пак ќе пишам: Како и секоја тема, треба да има вовед.. тука вовед нема освен дека многу досадни се веќе темите па сега отвараме некоја нова перверзна тема да правиме муабет. Прво прашање: Може да си отворам и јас вакви теми и да го затвориме форумов со гнасни ствари? Чекам одговор од МОДЕРАТОРОТ што ми ги избришал мислењата. Ако тоа ви крева рејтинг на форумов веднаш имам 10 теми спремни за кој ќе има дискусија до бескрај! Да биде во контекс мислењево ... НЕ @DAngel не би правел ебено LEMON PARTY ! Би присуствувал на БУКАКЕ парти , да прскаме млади дејки , а ние ВИКИНЗИ СТАРИ.
Кој ѓавол ме тераше да отварам гугл имиџис за да видам што е чудово. Туку ај и ние идеме нагоре со годините. Може и нас ќе не швркне во глава.
Чекајте, полека... Не знаете дека и хомосексуалците стареат??? Кои сме ние да им кажуваме дали и каков секс да имаат???
Значи, можеме да заклучиме, дека хомосексуалци во поодминати години, се причина за подсмевање. Разочарана сум од вас...
Ма немој! Не е убава глетка од 'стари лица'?? Ами сите ќе остариме.. и ти... Убаво ќе ти биде некој да ти вика дека не си убава глетка? Ако се однесува на гледање секс со возрасни, никој не не тера со сила да гледаме.. И така
Колку што прочитав никаде не ги спомнуваше хомосексуалците туку се игра мајтап на хетеросексуалците. Колку тоа машките биле на експериментирање и потоа кога ќе кажат машките кои се straight не нема шанси, одма почнуваат муабетите па нели сте отворени за експериментирање, ау што уназаден сте биле и сл. Ствари. Јас не би ни сега ни кога ќе остварам. Тоа е тоа.
Исто е.. Хомосексуалноста е проблемот. Како навреда се користи на маж да му кажеш дека треба да има секс со друг маж. Зошто би било навреда??