http://www.lepten-mk.com/index.html Дали некој ја има користено козметиката?да сподели искуство ве молам...
Јас ја користев за акните на грбот и лицето.Мене искрено не ми помогна воопшто,плус содржи парабен,а сигурно имаш прочитано колку е штетен.
Јас го имав купено, го нарачав специјално од Бугарија. Џабе фрлени пари ми беа тоа, воопшто не ми помогна.
леле девојки тотално ме разочаравте а демек за 10 дена резултати ова она значи ништо од тоа,џабе да не порачувам
Ovaa kozmetika jas ja naracav, i 2 dena mackav nemase nisto ama bukvalno nisto, nikakvi rezultati, a potoa procitav deka se raboti za lazna falsh krema i deka se proizveduva vo stan vo Bugarija, Sofija i mu stavat zelena boja. Marketinski trik
Колекцијава не е нова , јас ја користев уште во 2003 година кога имав премногу акни и воопшто не ми помогна ниту лосионот ниту кремата
И јaс кaкo koritsaki, уште вo ,,тoa,, време јa зедoв лoгa излезе,нo зa жaл не ми пoмoгнa. Некнa јa гледaв нивнaтa реклaмa нa тв, кaтaстрoфa бее и нa ,,мoделите,, им се примеќaaт aкни,брунчињa,дa ти дoјде дa ги стисниш. Кaтaстрoфa ми беше,зa жaл..